Sunteti pregatiti sa va felicitati partenerii de afaceri cum se cuvine de Sfantul Mihail&Gavril? Mai sunt doar cateva zile...

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 8 Noiembrie sarbatorim Ziua Sfintilor Mihail&Gavril. Puteti profita de aceasta ocazie, pentru a le ura partenerilor de afaceri La multi ani! Doamnelor le puteti trimite un buchet de flori, o cutie de bomboane sau un tort, pe cand domnilor o sticla de vin sau un set de colectie, dotat cu pahare si accesorii. Sunt doar cateva exemple – gama de cadouri este variata! Toate personalizate cu numele partenerului de afaceri si acela al companiei pe care o reprezentati.

Sunteti pregatiti sa va felicitati partenerii de afaceri cum se cuvine de Sfantul Mihail&Gavril? Mai sunt doar cateva zile...

"Partner's Agenda" este un serviciu original, unic la ora actuala, care vine in intampinarea companiilor ce-si doresc dezvoltarea relatiilor de prietenie cu partenerii cheie, pe baza unei atentii acordate partenerului=OM.

"Partner's Agenda" inseamna combinarea serviciilor de achizitie & curierat incentives catre partenerii cheie (corporatii / furnizori / colaboratori / mass media / institutii de stat / etc), pe baza unui sistem organizat si profesionist.

"Partner's Agenda" este un serviciu integrat, ce va scuteste de efortul de a intocmi & actualiza cu fiecare ocazie (aniversari / evenimente speciale / sarbatori religioase) o baza de date cu partenerii companiei pentru a le transmite o felicitare / un cadou, si de a organiza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an.

Serviciul este foarte eficient, mulandu-se exact pe stilul si preferintele de comunicare corporatista

Despre Media.Pub

Va stam cu placere la dispozitie pentru o prezentare detaliata si o oferta dedicata companiei dvs!

Mihai Petrovan
Managing Director
0747 12 55 22
0720 003 269

mihai.petrovan@partnersagenda.ro