„Tot cos cu vin & cozonac si de Craciunul asta?” ;)

BUCURESTI - 7 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Fiti mai originali anul acesta – va ajutam noi! Preluam noi toate sarcinile ce tin de concept, achizitie si livrare de cadouri catre Partenerii dvs de afaceri. Pe care trebuie sa-i surprindeti placut si in acest an, nu-i asa?

„Tot cos cu vin & cozonac si de Craciunul asta?” ;)

Serviciul este mult mai complex, incepand cu actualizarea listelor de Parteneri si verificarea informatiilor, aflarea zilelor de nastere, propunerea de cadouri adaptate fiecarui Partener, achizitia/productia lor, pana la livrarea la destinatie.

In plus, compania noastra organizeaza si campanii de marketing direct adresate sectorului business, diferenta facand-o conceptele propuse, atentia acordata listei de mailing si atingerii unui prag maxim de retur de 4%. De ce sa nu va sensibilizati potentialii clienti cu un cadou bine gandit, intr-un context permisiv?

Despre Media.Pub

Partner’s Agenda este un serviciu eficient si util, mulandu-se exact pe stilul si preferintele corporatiste. Totul pe baza unui contract de prestari servicii imagine&protocol.

Printre clientii nostri se numara: Agrana Romania, Arbo Media, Astra Asigurari, Autorom, Aviva Romania, Boiron Romania, B/S/H, Canon, Ericsson Romania, Expert Service IT, Gallaher Romania, Generali Asigurari, Moeller, New Century Holdings, NetBridge, Omnilogic, Reader’s Digest, Remco Romania, Sodimed, Sony Ericsson, Triumph International, Vodafone.

Abia asteptam sa lucram si pentru dvs!
Mihaela Petrovan
General Manager
0745 97 23 87
311 80 69
mihaela.petrovan@partnersagenda.ro
www.partnersagenda.ro
mihaela.petrovan@partnersagenda.ro