Politicieni, sportivi, afaceristi si vedete ii sustin pe manelisti.

BUCURESTI - 19 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Renumiti politicieni, sportivi afaceristi si vedete din tara isi arata sprijinul pentru favoritii lor pentru titilul de REGELE MANELELOR. Acestia isi vor arata intenti pentru Nicolae Guta su Florin Salam.

Marti si mericuri 26 si 27 ianuariepretendentii la titilul de Regele Manelelor isi vor prezenta arsenalul. Astfel MARTI 26 ianuarie ora 13:00 la Sala Polivalenta, Florin Salam - PRETENDENTUL, impreuna cu organizatorul MISS PIRANDA 2010 vor prezenta surprizele pregatite spectatorilor pentru a castiga titlul. Totodata Florin Salam isi va prezenta public SUSTINATORII SAI care sunt din POLITICA, SPORT, MONDEN SI AFACERISTI. Acestia vor fi prezenti la SALA POLIVALENTA pentru al sustine pe favoritul lor, FLORIN SALAM.
MIERCURI 27 ianuarie 2010, ora 13 la Sala Polivalenta, NICOLAE GUTA isi va prezenta si el SUSTINATOII cat si surprizele pregatite publicului pentru a mentine coroana la el. Va fi adusa si coroana si totodata vor fi prezenti sustinatorii acestuia care sunt in mare parte din mediul POLITIC si AFACERIST.
JOI 28 ianuarie, ora 13:00, este CONFERINAT DE PRESA pentru Spectacolul Concurs MISS PIRANDA 2010 unde alaturide Florin Salam, Nicolae Guta, Jean de la Craiova, Roxana Printesa Ardealului si JURIUL Spectacolului care va decide cine va castiga COROANA cat si Titlul de MISS PIRANDA 2010.

Despre MEDIA SHOW GRUP ART

In ziua de sambata 30 ianuarie 2010 incepand cu orele 16 se da startul celui mai important spectacol al anului Miss Piranda 2010.

Vino sambata 30 si duminica 31 ianuarie la Sala Polivalenta din Bucuresti pentru a vedea cel mai frumos Spectacol Concert si consurs de Miss din acest an.

Tot in acelasi spectacol vei afla cine va iesi invingator din duelul Nicolae Guta – Florin Salam, pentru coroana de Rege al Manelelor.

Pe langa fetele frumoase care vor participa la concursul Miss Piranda, la acest show vei avea ocazia sa ii vezi si sa ii asculti LIVE pe Florin Salam, Adrian Minune, Niciolae Guta, Sorinel Pustiu, Babi Minune, Dan si Elis Armeanca, Sorinel Copilul de Aur, Fratii de Aur, Jean de la Craiova, Liviu Pustiu, Romeo Fantastik si multi altii, prezentatoarea spectacolului va fi Adriana Bahmuteanu, vedeta postului Kanal D.

Preselectia participantelor la concursul de Miss va avea loc in data de 8 ianuarie incepand cu orele 13 la Sala Polivalenta, inscrierea in concurs se face la numarul de telefon; 0724.142.154

Castigatoarele concursului vor fi premiate astfel:

Locul I – 5000 de Euro si o excursie de doua persoane la Paris
Locul II – 3500 de Euro si o excursie de doua persoane in Grecia
Locul III – 3000 de Euro si o excursie de doua persoane in Casablanca

Biletele se gasesc la Sala Polivalenta iar pretul unui bilet va fi de 40, 60 sau 80 RON, biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 11.01.2010.
ATENTIE!!! sunt valabile doar biletele achizitionate la casieria Salii Polivalente

Confirmari de participare si rezervari de acreditari pentru spectacol - spectacolconcurs@yahoo.com
spectacolconcurs@yahoo.com