Se lanseaza magazinul de echipamente foto si video: www.media-solutions.ro

BUCURESTI - 1 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Compania Media Solutions pune la dispozitia tuturor celor ce doresc sa achizitioneze echipamente foto si video o platforma online usor de utilizat ce ofera o experienta de cumparare placuta si, in acelasi timp, ajuta la eficientizarea timpului petrecut online. Site-ul se adreseaza, cu precadere, profesionistilor in domeniu, oferindu-le cele mai bune solutii pentru toate tipurile de activitati, atat cele desfasurate intr-un studio TV, dar si cele ce necesita un studio portabil.

Pe data de 01.06.2013 se lanseaza  : magazin online de echipamente foto si video.

Vizitatorii au posibilitatea de a rasfoi prin cele peste 2000 de produse prezente pe site, primind informatii complete despre fiecare produs in parte, precum si fotografii detaliate ale acestuia. Cei ce doresc sa comande pot face acest lucru online, direct de pe site, in doar cativa pasi. In plus, la comenzi de minim 500 lei + TVA, transportul este gratuit, oriunde in tara.

Site-ul ofera clientilor sai produse ale principalelor branduri de pe piata: Audio-Technica, Canon, Panasonic, Sonifex, Blackmagic Design. Gama de produse este una variata, cuprinzand camere video profesionale, monitoare video, trepieduri video, mixere video, mixere audio, convertoare video, camere Gopro.

De asemenea, site-ul contine si informatii cu privire la ofertele disponibile intr-o anumita perioada, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona produse la cele mai bune preturi de pe pe piata. Pe langa promotii, pe platforma online se vor desfasura si o serie de concursuri cu premii at ractive pentru cei pasionati de acest domeniu.

Site-ul este actualizat in permanenta, astfel ca vizitatorii primesc informatii reale despre stocurile disponibile, dar si despre produsele nou introduse, precum si despre reducerile, ofertele si promotiile disponibile.

Va invitam sa intrati pe pentru a va bucura de cele mai performante produse din domeniul foto si video.