Solutii profesioniste de crestere a …PROFITULUI !

BUCURESTI - 15 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Iata ca se poate! Media Wave, o companie proaspat lansata pe piata romaneasca de media ofera in premiera solutii de crestere a profitului.
Spre deosebire de toate celelalte firme de media care ofera servicii de consultanta, de design, sau de advertising, care incearca sa va vanda serviciile lor, noi va oferim solutii de crestere a profitului companiei dumneavoastra.
Profitul dumneavoastra determina si profitul nostru, asa ca suntem pe deplin interesati ca dumneavoastra sa cresteti vanzarile! Aflati totul despre noi pe www.mediawave.ro

Solutii profesioniste de crestere a …PROFITULUI !

'Ce trebuie sa fac pentru a creste vanzarile companiei mele? '.
Cu totii ne gandim continuu la acest lucru. Tot ceea ce facem pentru compania noastra este sa cautam metode de promovare si implicit de crestere a vanzarilor.

Incercam sa apelam la firme de consultanta media. Daca iti permiti sa apelezi la firmele foarte puternice, ei vor gasi solutia. Daca insa apelezi la firmele de nivel mediu, 90% dintre acestea iti vor oferi urmatorul raspuns:

“ Trebuie sa te promovezi. Cat mai multa lume trebuie sa auda de tine. Advertising bine gandit, un pic de PR si totul trebuie sa se rezolve. Vei avea multi clienti si iti vor creste vanzarile”

Diferentele intre o campanie si o alta, provin din diversificarea canalelor media folosite. si inspiratia copy-writerilor de a gasi USP-uri eficiente.

Nu negam faptul ca solutiile oferite de ei nu sunt bune, insa echipa Media Wave crede ca se poate si altfel…
Suntem de parere ca vei obtine acelasi rezultat daca iti vei valorifica la maximum clientii actuali, fara insa a neglija importanta unor campanii de pozitionare, advertising sau PR la anumite momente ale dezvoltarii companiei.
De multe ori uitam cat de pretiosi sunt clientii pe care ii avem deja si preferam sa investim sume enorme pentru a aduce cat mai multi clienti noi.

Daca analizam din punct de vedere financiar, diferenta de costuri este semnificativa

Privind lucrurile din acesta perspectiva, a luat fiinta in anul 2005 compania Media Wave.

Cine suntem noi? Suntem o echipa ! Un grup de oameni care doreste doar sa ofere clientilor, solutii si sisteme complete de realizare a cresterii vanzarilor.
Suntem o firma mica, la inceput de drum si de accea oferim o gama destul de larga de produse si servicii. Punctul care ne diferentiaza este acela ca noi oferim o solutie la nevoile dumneavoastra. Analizam problemele semnalate de dumneavoastra, gandim sistemul de solutionare si realizam toate materialele necesare. Dumneavoastra nu va ramane decat sa observati rezultatele.

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unei solutii de crestere a vanzarilor, va recomand sa ne contactati. Cu siguranta vom veni cu o propunere viabila pentru compania dumneavoastra.

Despre Media Wave

Florin Pantazi
Sales&Marketing Coordinator

Media Wave