Media XPRIMM


Descrierea companiei Media XPRIMM

Media XPRIMM a demarat in urma cu mai bine de un an o ampla campanie de informare a populatiei cu privire la conceptul de asigurare.
Prima componenta a acestei campanii a reprezentat-o un portal dedicat conducatorilor auto - www.constatulamiabil.ro, web-site dedicat informarii publicului cu privire la aspecte practice derivate din implementarea constatarii amiabile.

Ca urmare fireasca, la inceputul lunii septembrie 2009 a fost lansat www.asigurarealocuintelor.ro , premiera in domeniul informarii si educarii publicului larg asupra importantei, rolului dar si asupra problemelor specifice asigurarilor de locuinte.

A urmat www.asigurareamasinilor.ro, care a devenit repede una dintre principalele surse de informare pentru conducatorii auto din Romania.
Prin www.asigurariledeviata.ro, Media XPRIMM lanseaza cel mai nou produs al sau, dedicat publicului larg, si conceput ca o platforma de promovare si sustinere a asigurarilor de viata.

Despre Media XPRIMM
Media XPRIMM si-a asumat inca de la infiintare rolul de companie de relatii publice a pietei asigurarilor. In cei peste 12 ani de activitate, compania si-a diversificat activitatea si in domeniul pensiilor private.
Astfel, Media XPRIMM se pozitioneaza drept cel mai important vector de comunicare in si dinspre industriile asigurarilor si pensiilor private din Romania. Mai multe detalii despre compania, produsele si serviciile noastre sunt accesibile pe www.xprimm.ro.

Comunicate Media XPRIMM :

Vezi toate comunicatele companiei Media XPRIMM.