Deschidere BOSS Store in Bucuresti

BUCURESTI - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Future Fashion International in colaborare cu Hugo Boss AG , are placerea de a va anunta deschiderea celui de-al doilea magazin Boss in Romania, de aceasta data in Bucuresti. Situat in centrul orasului,pe Calea Victoriei nr 145 (parter Citi Bank), magazinul isi va deschide usile official pe 2 decembrie 2009.

Dispus pe doua etaje, cu o suprafata de 430 mp, BOSS Store Bucuresti ofera intreaga gama de produse din liniile BOSS Black Menswear si Womenswear, BOSS Orange Menswear si Womenswear, cat si BOSS Green si BOSS Selection.

In timp ce BOSS Black defineste un stil versatile,linia eleganta “ modern clasica” in business-, leisure- si formalwear, BOSS Orange este dedicat persoanelor dinamice ce adopta tinutele leisure pentru un look proaspat, mereu surprinzator.

Despre Media Consulta International

BOSS Green este linia sport barbateasca inspirata din golf, o incantatoare combinatie de taieturi clasice si design innovator in culori vii, si in final, dar nu cea din urma, linia de lux barbateasca BOSS Selection reprezinta colectia de top in universul BOSS Hugo Boss.

elizabeta.neacsu@futurefashion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediaconsulta-international/deschidere-boss-store-in-bucuresti