INVESTITIE DE PESTE CINCI MILIOANE EURO

BUCURESTI - 19 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

BUCURESTI, 19 Iulie 2007- Midal Group, companie prezenta de 13 ani pe piata romaneasca a frigului comercial si industrial, inaugureaza finalitatea investitiei de peste cinci milioane de euro.

Compania s-a dezvoltat intr-un ritm alert consolidadu-si o pozitie puternica in importul si distributia de echipamente frigorifice si neutre pentru retele de magazine, supermarket-uri hipermarket-uri si pentru procesatorii si comerciantii de produse alimentare,.
Actualul nivel de dezvoltare nu ar fi fost posibil fara investitii importante in domeniul constructiilor, logisticii, informaticii si protectiei mediului, cum este cazul acestei investitieii din zona Catelu, “Depozitul general MIDAL Group”, investitie ce asigura o dezvoltare a logisticii companiei, noi spatii de depozitare, productie, service si o statie de imbuteliere agenti refrigeranti.
Pozitionarea acestei investitii in apropierea Centurii Bucurestiului si a Autostrazii Soarelui, asigura un timp de raspuns foarte scurt si astfel un serviciu de cea mai buna calitate destinat clientului final.
Depozitul general MIDAL Group cu o suprafata totala depeste 2000 mp are in componenta sa trei constructi industriale doua hale si statia de imbuteliere agenti refrigeranti (freoni).
Conducerea companiei manifesta o grija permanenta pentru protectia mediului inconjurator intrucat o componenta importanta a activitatii Midal Group o constituie importul si distributia agentilor refrigeranti.
In cadrul acestei investitii s-a realizat prima statie de imbuteliat agenti refrigeranti in butelii reincarcabile din Romania la un nivel technic egal celor existente in UE si respectand directiva CE(F Gas 842-2006 – ce interzice comercializarea agentilor refrigeranti in butelii de unica folosinta im UE)
Conform opiniei specialistilor din Germania si Franta, care au vizitat statia de imbuteliere MIDAL Group, aceasta respecta toate exigentele UE si este cea mai mare si mai moderna din SE Europei.
Statia de imbuteliere agenti refrigeranti in butelii reincarcabile, beneficiaza de o capacitate de stocare ce a fost calculata sa acopere intreg consumul Romaniei de agenti refrigeranti R134a, R404A, R407C, R410A, R507 pe un an. Sistemul modern de transport al agentului si o statie de transvazare si cantarire automata, asigura umplerea recipientilor cu o capacitate cuprinsa intre 1 kg si 1.000 kg.
Statia de imbuteliere agenti refrigeranti si personalul de deservire, respectand toate normele internationale de securitate si calitate aflate in vigoare sunt autorizati ISCIR cu autorizatia Nr.BPTC5/TIPA/555/26.01.2007.
Aceasta investitie cuprinde si o sectie de asamblare vitrine frigorifice, cu o capacitate de productie anuala ce acopera interg necesarul intern pentru clientii MIDAL Group

Despre Media Consulta International

MIDAL Group este dedicata imbunatatirii permanente a calitatii produselor si a serviciilor sale, atingand cele mai inalte standarde de satisfacere a nevoilor clientilor, in conditiile alinierii la cele mai noi tehnologii si a respectarii celor mai noi norme de mediu. Toate acestea avand ca scop ilustrarea conceptului Midal Group: totul pentru tehnica frigului, prin produse de calitate, completate cu servicii de proiectare, montaj si service profesional.
0040-21-250.47.57
0040-21-250.78.01

vanzari@midalgroup.ro