Media Consulta International gestioneaza spatiul publicitar al revistei Felicia si al emisiunii TV cu acelasi nume

BUCURESTI - 13 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Spatiu de publicitate al revistei saptamanale pentru minte si spirit Felicia si al emisiunii TV cu acelasi nume difuzata pe Antena1, au fost preluate in exclusivitate de agentia independenta Media Consulta International.

Media Consulta International gestioneaza spatiul publicitar al revistei Felicia si al emisiunii TV cu acelasi nume

Regia va asigura serviciile de vanzari de publicitate ale saptamanalului Felicia si va urmari derularea comenzilor de publicitate ale canalului TV, provenite de la agentiile specializate. Acest parteneriat va alinia politica de vanzari a celor doua canale media la cerintele din ce in ce mai exigente ale pietei media din Romania.

Cele doua canale sunt coordonate de Gabriela Vranceanu Firea - director General, Florentina Ionescu - redactor-sef saptamanalul Felicia si Carmen Moise – moderatoarea emisiunii. Subiectele abordate sunt din toate domeniile vietii sociale, culturale si spirituale, interne si internationale. Aparuta pe piata de patru luni, tirajul revistei Felicia este de 35 000 exemplare, publicatia asteapta in februarie 2007 primele date in urma auditatii BRAT.

Despre Media Consulta International


Media Consulta International este agentie romaneasca full service care activeaza de trei ani pe piata din Romania, pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat advertising, Media Consulta propune solutii integrate de business concultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR si are o divizie speciala de Real Estate care dezvolta proiecte in parteneriat cu reumitul consultant britanic, Currie & Brown.

Ca si regie media, agentia gestioneaza spatiul publicitar al unor clienti precum: National Geographic; este producatoarea emisiunilor Real Estate TV (Antena3) si eProfil (Antena3) si colaboreaza cu Media Casa Press pentru emisiunea Saptamana Financiara (Antena1).

Media Consulta International gestioneaza in exclusivitate vanzarile de publicitate pentru saptamanalul de sport Fanatik si pentru singura revista lunara de profil, Medicina Naturista.

Media Consulta International
Smaranda Caciulatu
PR Executive
Str. Semicercului nr.12
tel:0748.148.750
fax:021/316.27.71
evenimente@mediaconsulta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediaconsulta-international/media-consulta-international-gestioneaza-spatiul-publicitar-al-revistei-felicia-si-al-emisiunii-tv-cu-acelasi-nume