Media Consulta International va vinde publicitatea pentru Realitatea TV

BUCURESTI - 3 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate

Asesoft saluta cooptarea in actionariatul Realitatea Media sau in actionariatul Blue Link Comunicationi a domnului Elan Swartzenberg si asteapta indeplinirea tuturor formalitatilor legate de transparentizarea acestei tranzactii, Numirea noului consiliu de administratie si stabilirea parametrilor viitori de colaborare.

Media Consulta International va vinde publicitatea pentru Realitatea TV

Contractul de management semnat intre Asesoft si Realitatea Media are o perioada de valabilitate de 5 ani si nu contine clauze privind schimbarea actionariatului Realitatea Media.

Asesoft reafirma intentia de a performa in domeniul media precum si dorinta de a investi in acest domeniu.

Pentru fluidizarea circuitelor financiare legate de activitatea curenta, Asesoft a semnat un contract de vanzare exclusiva de publicitate pentru produsul media Realitatea TV cu compania specializata Media Consulta. Acest contract a fost incheiat in baza contractului de management dintre Asesoft si Realitatea Media si intra in vigoare incepand cu data de 09.05.2011.

Totodata Asesoft considera ca orice aport financiar sau tehnologic venit din partea actionarilor companiei poate aduce cresterea vitezei de dezvoltare a companiei Realitatea TV si poate ajuta la mentinerea pozitiei de top in randul companiilor media din Romania.

 

Sebastian Ghita

Asesoft International SA

Despre Media Consulta International

Media Consulta International este o agentie full service care activeaza de sapte ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali, sub coordonarea actionarului majoritar, Mihai Craiu. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR.