Sănătatea M.E.A. – ghidul excelenței austriece în sănătate

BUCURESTI - 20 iunie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

După ce în primul număr al newsletterului nostru v-am prezentat pe larg Spitalul Privat Döbling, în această ediție ne face plăcere să facem împreună un tur ghidat al Spitalelor Private „Confraternität “ și “Goldenes Kreuz” din cadrul rețelei medicale de excelență a Spitalelelor private PremiQaMed din Viena.

Premiqua Med

Premiqua Med

Bine v-am găsit!

După ce în primul număr al newsletterului nostru v-am prezentat pe larg Spitalul Privat Döblingîn această ediție ne face plăcere să facem împreună un tur ghidat al Spitalelor Private „Confraternität “ și “Goldenes Kreuz”  din cadrul rețelei medicale de excelență a Spitalelelor private PremiQaMed din Viena.
 
Însă, înainte de a pleca la drum, vă aducem o informație de ultimă oră: Începând din 15 iunie 2023, în spitalul privat Confraternitätinteligența artificială este utilizată în domeniul colonoscopiei!
 
Ce înseamnă aceasta?
Colonoscopia este cea mai eficientă metodă de examinare pentru a preveni cancerul colorectal. Polipii din colon sunt găsiți și îndepărtați înainte ca aceștia să se transforme în cancer de colon de-a lungul anilor. Utilizarea inteligenței artificiale îmbunătățește semnificativ rata de detectare, deoarece sistemul marchează chiar și cele mai mici modificări care nu sunt întotdeauna vizibile cu ochiul liber și oferă examinatorului un semnal acustic.

Rata de detectare a polipilor se îmbunătățește cu 15%, iar rata de detectare a leziunilor nedepistate se îmbunătățește cu 50%.
 
Și acum să începem călătoria!

„Confraternität “ și “Goldenes Kreuz” fac parte din rețeaua Spitalelelor private PremiQaMed din Viena.

Cu o istorie lungă în spate, situate în imediata vecinătate a Spitalului Universitar din Viena ("AKH"), cele două unități medicale beneficiază de specialiști de marcă din diverse discipline și au multă experiență în deservirea pacienților internaționali.
Datorită organizării flexibile, aproape că nu există timpi de așteptare.

Spitalul privat Confraternität - Oncologie

Tratamentul cancerului a înregistrat progrese semnificative în ultimii ani. În multe cazuri, noile metode de tratament și conceptele de terapie individualizată permit un tratament țintit și mai eficient al bolii cu mai puține efecte secundare.

Chimioterapia fără țintă precisă și operațiile excesive, foarte stresante, țin tot mai mult de domeniul trecutului.

În tratarea tumorilor de plămâni, intestine, glande limfatice și alte organe, experții de la Spitalul privat Confraternität folosesc cele mai moderne medicamente, proceduri chirurgicale eficiente și blânde, radioterapie și radiologie intervențională.

Mulți dintre specialiști au o carieră prestigioasă și sunt implicați în proiecte de cercetare a cancerului de importanță internațională.

Pacienții sunt îngrijiți de un singur medic din echipa de experți oncologici pe toată durata tratamentului. Acest medic va discuta cu pacientul planul de tratament în fiecare etapă și va ține permanent legătura cu toți cei implicați în tratamentul persoanei.

Toate informațiile aici:
https://www.privatklinik-confraternitaet.at/ro/servicii-medicale/cancerul-bolile-hematologice

Spitalul privat Confraternität - Sănătatea Bărbaților

Sănătatea bărbaților a căpătat o importanță semnificativă în ultimii ani.
În prezent, bărbații sunt mai conștienți cu privire la acest aspect, acordă mai multă atenție unui stil de viață sănătos, fac sport, se preocupă mai mult de prevenție.
 
Sănătatea bărbaților este un obiectiv principal la Spitalul privat Confraternität, care oferă o gamă largă de examinări și tratamente special pentru bărbați - de la programe de screening pentru prevenirea bolilor tipic masculine până la subiecte specifice de urologie, andrologie (de ex. hormoni, disfuncții sexuale, incontinență, probleme de fertilitate) și boli oncologice, cum ar fi cancerul de prostată.

Acestea sunt subiecte sensibile care necesită nu doar multă experiență și expertiză, ci și mult tact și sensibilitate.

Toate informațiile aici:
Sanatatea barbatului, Prostata - Spitalul Privat Confraternität Viena, Austria (privatklinik-confraternitaet.at)

Spitalul privat Confraternität Cardiologie

În Europa, peste 50 % din toate cazurile de îmbolnăvire și de internare în spitale se datorează bolilor cardiovasculare și reprezintă 45 % din totalul deceselor.
 
Cardiologia este una dintre competențele de bază la Spitalul privat Confraternität.

Echipa interdisciplinară de cardiologi, medici interniști și chirurgi vasculari oferă asistență preventivă de specialitate, diagnostic și tratament pentru probleme cardiovasculare.

Cooperarea interdisciplinară și echipamentele medicale moderne constituie baza pentru diagnosticarea rapidă și tratamentul favorabil al bolilor cardiovasculare. Investigațiile sunt efectuate cu ajutorul unor metode non-invazive de diagnosticare: electrocardiogramă, telemetrie, examinare ecocardiografică, tomografie computerizată (128 line-CT), ultrasunete.

O unitate de catetere cardiace de ultimă generație este disponibilă pentru diagnostic și tratament invaziv - cum ar fi implantarea de stenturi sau intervenții electrofiziologice pentru tratamentul aritmiei cardiace.

Toate informațiile aici:
Inima, Circulatia sanguina, Vasele sanguine - Spitalul Privat Confraternität Viena, Austria (privatklinik-confraternitaet.at)

Spitalul privat Confraternität Chirurgie ortopedică și traumatologică

 Ca urmare a speranței de viață mai mari în societățile moderne, a lipsei de exerciții fizice și a supraponderalității, aparatul de susținere al oamenilor de azi se află sub un stres mai mare ca niciodată. Dar, de asemenea, sportul excesiv provoacă adesea leziuni și uzură prematură.
În ambele cazuri, pacienții suferă de dureri și limitări ale mobilității.

Datorită opțiunilor moderne de tratament, inclusiv a operațiilor minim invazive, șansele de rezolvare a afecțiunilor coloanei vertebrale, articulațiilor șoldului, genunchiului sau umărului, picioarelor și altor părți ale aparatului de susținere sunt mai bune ca niciodată.

La Spitalul privat Confraternität, pacienților li se oferă îngrijiri de cel mai înalt nivel în trei centre specializate.

Toate informațiile aici:
Articulatiile, Muschii, Oasele - Spitalul Privat Confraternität Viena, Austria (privatklinik-confraternitaet.at)

Spitalul privat Confraternität - Centrul de Sănătate Preventivă

Asistența medicală preventivă este un obiectiv principal la Spitalul privat Confraternität.

Multe boli pot fi prevenite printr-un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată, exerciții fizice. Cu toate acestea, pentru a rămâne sănătoși, examinările medicale regulate sunt esențiale pentru a identifica factorii de risc și pentru a descoperi bolile emergente într-un stadiu incipient, când majoritatea acestor afecțiuni pot fi tratate cu succes.

În cadrul Centrului de Sănătate Preventivă, pacienților li se oferă programe de control predefinite care pot fi realizate complet în una sau două zile și care oferă specialiștilor o imagine foarte bună a stării dumneavoastră de sănătate și vă ajută să vă restabiliți sau să vă îmbunătățiți starea de sănătate.


Toate informațiile aici:
Preventia - Spitalul Privat Confraternität Viena, Austria (privatklinik-confraternitaet.at)

Spitalul privat Confraternität
 Contact

Skodagasse 32
1080 Wien (Viena • Austria)
T: +43 1 586 28 40-304
M: +43 664 142 91 07
F: +43 1 401 14-5607
E: international@pkj.at
Vorbim limba romana!
Web: www.privatklinik-confraternitaet.at/ro/     

Spitalul privat Goldenes Kreuz
Unitatea medicală soră Goldenes Kreuz, situat în imediata apropiere de Confraternität, se axează pe sănătatea femeilor și oferă îngrijire excelentă pentru femei în toate fazele vieții lor.

Spitalul privat Goldenes Kreuz
 Centrul de Sănătate a Sânului
Acest centru este certificat în conformitate cu standardele europene și se supune unor criterii stricte de calitate pentru diagnosticarea, tratamentul și îngrijirea pacientelor cu cancer de sân, făcând din Goldenes Kreuz singurul astfel de centru din Austria care include această certificare, pentru specialiștii de top din toate domeniile medicale relevante.

Fiecare caz este planificat și coordonat în mod individual de către un consiliu interdisciplinar pentru tumori, cu scopul de a a se asigura că fiecare pacient primește cea mai potrivită terapie.

În prezent,  abordările terapeutice individualizate și noile metode de terapie, cu mai puține efecte secundare, pot fi aplicate cu succes în multe cazuri, în total doar aproximativ o treime dintre pacienți primesc chimioterapie nedirecționată.
 

Toate informațiile aici:
Cancerul de sân - diagnosticare și tratament - PremiQaMed

Spitalul privat Goldenes Kreuz - Centrul de Endometrioză


Endometrioza este o boală cronică, benignă, care afectează aproximativ 10-15 % dintre femei în perioada de vârstă reproductivă. Boala este adesea cauza problemelor de fertilitate. De asemenea, poate provoca dureri severe.

Endometrioza este o boală complexă, care poate fi diagnosticată doar prin intermediul unei laparoscopii, de aceea este adesea diagnosticată abia după ani de zile de la apariția simptomelor.

Scopul tratamentului endometriozei, pe de o parte, este de a elimina durerea, iar pe de altă parte, de a păstra fertilitatea, dacă femeia intenționează să rămână însărcinată.

În acest scop, echipa interdisciplinară a Centrului de Endometrioză lucrează în strânsă colaborare cu Centrul de Fertilitate din Spitalul privat Goldenes Kreuz , unde toate metodele moderne de medicină reproductivă sunt furnizate de o echipă extrem de profesionistă și în cadrul sigur al unui spital.
 

Toate informațiile aici:
Endometrioza: Inamicul din abdomen - PremiQaMed

Centrul de fertilitate - Goldenes Kreuz


Cu multă experiență, echipa Centrului de Fertilitate Goldenes Kreuz  va ajunge mai întâi la
cauzele infertilității, care pot fi diverse, fie de ordin feminin, fie masculin.
Cele mai moderne opțiuni de tratament medical sunt disponibile în centrul nostru de fertilitate. Noi adoptăm o abordare holistică a îngrijirii pacienților și privim pacienții în individualitatea lor. Prin urmare, alegem terapia cu atenție și însoțim cuplurile cu multă empatie pe parcursul întregului proces de tratament.
 

Toate informațiile aici:
Centrul de Fertilitate din Spitalul Privat Goldenes Kreuz - PremiQaMed

Spitalul privat Goldenes Kreuz
 Contact

Lazarettgasse 16-18
1090 Wien (Viena • Austria)
T: +43 1 401 11-0
F: +43 1 401 11-9505
E: international@goldenes-kreuz.at
W: www.privatklinik-goldenes-kreuz.at/en/

Despre PremiQaMed


PremiQaMed este un operator de spitale private cu sediul în Austria, care oferă servicii medicale de înaltă performanță.

Grupul operează cu succes spitale private de peste 30 de ani și asigură tratamente medicale de nivel înalt în regim de internare și ambulatoriu, concentrându-se pe o îngrijire excelentă, pe o calitate ridicată a serviciilor și pe o organizare flexibilă.

Cu al doilea cel mai mare număr de medici la 100.000 de locuitori din Uniunea Europeană, Austria este în prezent una dintre principalele destinații ale turismului medical. Potrivit Administrației SUA pentru Comerț Internațional - Biroul Comercial, sistemul de sănătate austriac include 271 de spitale și clinici cu aproximativ 64.800 de paturi disponibile (7,4 paturi/mii de locuitori). Aproximativ 64% din paturile de spital sunt în spitale generale, 26,6% în clinici specializate și centre de reabilitare și 7% în sanatorii sau centre de îngrijire pe termen lung.

 
Contact PremiQaMed
www.premiqamed.ro
international@premiqamed.com
T: +31 1 36066 – 7500Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediaconsulta-international/sanatatea-m-e-a-ghidul-excelentei-austriece-in-sanatate1