Campanie Promotională Mediacore CRM Avantaj

Cluj Napoca - 3 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Campania promovată de Mediacore îincepând din această toamnă şi până la sfârşitul anului vine să întărească sprijinul acordat IMM-urilor care au nevoie de un instument eficient de promovare a vânzărilor şi de fidelizare a clienţilor.

Campanie Promotională Mediacore CRM Avantaj

Mediacore CRM Avantaj este destinat companiilor mici şi mijlocii româneşti care doresc să implementeze rapid şi cu costuri minime un instrument de lucru unitar la nivelul tuturor departamentelor: vânzări, marketing, service şi management.

Practic, soluţia Mediacore CRM gestionează atât aspectele legate de clienţi şi furnizori, istoricul relaţiilor cu aceştia, activităţile, contractele desfăşurate, cât şi aspectele privind cazurile de service şi proiectele, cu posibilitatea monitorizării etapelor.

Rezultatul: un management informat, o echipă de vânzări competentă şi profesionistă şi un serviciu post-cumpărare/post-garanţie prompt.

Pachetul promoţional oferit de Mediacore cuprinde un număr de 5 licenţe care pot fi achiziţionate la preţul de 499 euro + TVA. Promoţia este valabilă până în data de 31 decembrie 2008 şi conţine o reducere de 33 % din preţul de listă al licenţelor.

Şi pentru ca imaginea asupra produsului să fie completă, aplicaţia este deosebit de accesibilă şi poate fi descărcată şi evaluată gratuit accesând site-ul crm.mediacore.ro

Aceasta este şi recomandarea consultanţilor Mediacore CRM care oferă asistenţa şi toate informaţiile necesare instalării, evaluării şi utilizării programului.

Despre Mediacore

Mediacore CRM este o aplicaţie dezvoltată în permanenţă avându-se în vedere două planuri: optimizarea şi ameliorarea permanentă a funcţionalităţilor existente prin încorporarea feedback-ului din piaţă, precum şi adăugarea de funcţionalităţi noi. Pe viitor se are în vedere creşterea posibilităţilor de personalizare, precum şi adăugarea de module noi.

SC MEDIACORE SRL
Raluca NEGUŞ
director vânzări

Cluj Napoca, Str. Dorobanţilor, Nr. 105/110