Mediacore lansează versiunea Mediacore CRM 2.2

Cluj Napoca - 8 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

'Mediacore CRM îşi propune să spulbere mitul CRM-ului costisitor şi greu de implementat prin oferirea unei soluţii moderne şi accesibile ce poate fi implementată cu uşurinţă.'

Mediacore lansează versiunea Mediacore CRM 2.2, aplicaţie CRM cu o concepţie modernă, adaptată pieţei din România, concepută din start ca o soluţie accesibilă, simplu de implementat şi utilizat.

Solutia companiei Mediacore este proiectată să ofere suportul necesar companiilor pentru atragerea şi menţinerea clienţilor, organizarea informaţiilor şi optimizarea comunicării în toate departamentele unei firme respectiv marketing, vânzări, service, administrativ şi management.

'Am creat Mediacore CRM pentru a acoperi un spaţiu lipsă în peisajul soluţiilor de management al relaţiilor cu clienţii şi anume spaţiul în care activează firmele mici şi mijlocii pentru care acronimul CRM este de cele mai multe ori asociat cu costuri mari, soluţii complexe cu implementare greoaie. Mediacore CRM îşi propune să spulbere acest mit prin oferirea unei soluţii moderne şi accesibile ce poate fi implementată cu usurinţă chiar de către client.'

Implementare rapidă şi nu doar atât! Aplicaţia dispune de o interfaţă bogată în funcţionalităţi şi oferă un grad mare de personalizare, într-un mod intuitiv şi la îndemana utilizatorilor. Pare greu de crezut, insă după descărcarea aplicaţiei de pe site-ul crm.mediacore.ro şi instalarea ei, aveţi un CRM perfect funcţional, nu este necesar nici un soft adiţional ori alte setări.

Beneficiind de o arhitectură de tipul 'smart client', Mediacore CRM este formată din 2 componente: client şi server. Aplicaţia client poate funcţiona independent folosind o baza de date locală, această versiune fiind oferită gratuit.

Despre Mediacore

Compania MEDIACORE, susţinută de un departament tehnic având o vastă experienţă în domeniul IT, oferă servicii atât firmelor de software cu care construieşte parteneriate cât şi companiilor care doresc să-şi eficientizeze activitatea prin implementarea unor aplicaţii software.


SC MEDIACORE SRL
Raluca NEGUS
Director Vanzari
Cluj Napoca, Str. Dorobantilor, Nr. 105/110
Tel. 0364 264.066
Mobil 0749 502.451
office@mediacore.ro