Mediacore şi misoft systems într-un joint venture cu scopul de a oferi soluţia Mediacore CRM

Cluj Napoca - 10 ianuarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Dinamism, profesionalism, flexibilitate şi feedback activ la necesităţile clientilor - iată câteva puncte comune pe care companiile Mediacore şi misoft systems le-au identificat în activitatea lor şi le-au concluzionat firesc sub forma unui joint venture menit să ofere fiecărui client soluţia CRM potrivită.

Raluca Neguş, marketing director Mediacore, salută iniţiativa colaborării: 'Credem în dezvoltarea unui parteneriat cu un jucător puternic precum misoft systems şi îl considerăm benefic prin prisma oferirii unor produse competitive atât pe piaţa românească cât şi pe cea externă'.

CRMWeb şi Mediacore CRM, aplicaţiile dezvoltate de cei doi producători software sunt în permanenţă optimizate şi adaptate realităţilor mediului de afaceri, oferind o platformă integrată pentru susţinerea şi automatizarea activităţilor de marketing, vânzări şi service, alături de module dedicate de Business Intelligence.

'Alegerea unei soluţii CRM potrivite urmată de o implementare de succes sunt procese complexe, care cer alocarea de timp, resurse umane şi financiare din partea firmei client, indiferent de mărimea acesteia. Prin parteneriatul misoft systems - Mediacore punem împreună experienţa noastră în scopul susţinerii şi facilitării acestor procese. Credem că piaţa şi mediul de afaceri românesc actual au nevoie de această susţinere', declară Iulian Iuga, managing director misoft systems.

Cele două companii software au în vedere în continuare dezvoltarea şi adaptarea aplicaţiilor CRM, pentru a oferi soluţii competitive necesităţilor de business ale unui interval mai larg de clienţi cuprinzând atât segmentul firmelor mici şi mijlocii, cât şi segmentul corporate.

Despre Mediacore

Mediacore CRM este o aplicaţie dezvoltată în permanenţă. Lansarea versiunii Mediacore CRM 3.0. Beta în octombrie 2009 reprezintă cel mai important punct din evoluţia de până acum a aplicaţiei celor de la Mediacore care au adăugat în această versiune o serie de noi module menite să automatizeze activitatea departamentelor de marketing, vânzări şi service. Pentru manageri, Mediacore CRM 3.0. pune la dispoziţie module şi instrumente avansate de Business Intelligence.

Echipa misoft systems este pregatită să gestioneze solicitările clienţilor şi potenţialilor Mediacore CRM la urmatoarele date de contact:

Tel: 0264-437.615
sales@misoft-systems.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediacore/mediacore-si-misoft-systems-intr-un-joint-venture-cu-scopul-de-a-oferi-solutia-mediacore-crm