CARAVANA GARFIELD AJUNGE IN ACEST WEEKEND IN CLUJ, LA IULIUS MALL

Cluj - Napoca - 30 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

SAMBATA SI DUMINICA, 1-2 OCTOMBRIE 2011, INTRE ORELE 12.00 SI 16.00, SIMPATICUL MOTAN GARFIELD ISI PARCHEAZA CARAVANA IN CLUJ, LA IULIUS MALL

CARAVANA GARFIELD AJUNGE IN ACEST WEEKEND IN CLUJ, LA IULIUS MALL

Simpaticul Motan GARFIELD s-a hotarat sa nu mai fie lenes si ii asteapta pe toti copiii sambata si duminica, 1 si 2 octombrie, intre orele 12.00 si 16.00, la Iulius Mall – Cluj.

POLITIA RUTIERA prin propria Caravana "Alege Viata" si prin reprezentantii sai va atrage atentia asupra importantei cunoasterii si respectarii regulilor de circulatie si va organiza concursuri cu premii cu tematica rutiera.

Toti copiii care viseaza sa devina politisti pot admira si testa masina Politei si li se va explica in ce consta meseria de politist.

Amfitrionul evenimentului, Motanul Garfield va da autografe, va face poze cu toti copiii si va oferi cadouri personalizate.

De asemenea, parteneri in Caravana sunt si Dragoni.ro, cu doua mascote foarte haiase Ado si Ada, care vor anima atmosfera si le vor arata copiilor jocuri educative, iar Andruta Gogan va canta si va dansa cu toti copiii prezenti.

________________________________

CARAVANA “PROFESOR GARFIELD TE INVATA” este un proiect educational desfasurat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, la nivel national in toate scolile si gradinitele

Revista Garfield prin Mediadocs Publishing, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului desfasoara pe tot parcursul anului scolar 2011 - 2012 un amplu proiect educational, la nivel national, in unitatile scolare – CARAVANA”PROFESOR GARFIELD TE INVATA”.

Proiectul il are in centru pe simpaticul motan Garfield, care s-a hotarat sa nu mai fie lenes si sa se implice in educarea tuturor copiilor. Astfel, in fiecare luna se lanseaza o tema, in acord direct cu programa didactica scolara, pe care elevii trebuie sa o lucreze impreuna cu institutorii, dar in care vor fi antrenati si parintii, astfel incat sa se mareasca gradul de implicare si responsabilitate a acestora in cresterea si educarea copiilor lor.

Temele proiectului au fost foarte atent alese si agreate de MECTS, dintre ele remarcandu-se cele legate de educatie rutiera, protectia mediului sau reciclarea materialelor refolosibile. Fiecare proiect tematic lunar se va incheia in cadrul cate unui eveniment organizat in Bucuresti si in 3 – 4 orase diferite in fiecare luna, astfel incat la sfarsitul anului scolar Caravana sa ajunga in toata tara.

Luna septembrie reprezinta punctul de start al proiectului, si implicit al Caravanei, tema lansata fiind “Profesor Garfield te invata regulile de circulatie”, Garfield avand ca partener oficial Politia Rutiera, toate actiunile desfasurandu-se sub sloganul “Alege viata”.

Cele trei evenimentele care incheie tema lunii septembrie se vor desfasura in prezenta si cu sprijinul Politiei Rutiere si vor avea loc in Bucuresti – Parcul Kiseleff, sambata 24 septembrie 2011, intre orele 11 si 14, in Brasov – Piata Sfatului, duminica 25 septembrie 2011, intre orele 11 si 14 si in Cluj – Iulius Mall, sambata si duminica 1 si 2 octombrie 2011.

La toate evenimentele vor fi prezenti reprezentanti ai Politiei Rutiere, care sub sloganul “Alege Viata” vor indruma atat copiii, cat si parintii si bunicii, sa cunoasca si sa respecte regulile de circulatie si vor organiza jocuri si concursuri cu premii.

De asemenea, Motanul va da autografe, va imparti baloane, va face poze si va dansa alaturi de toti copiii prezenti. Cei mai fideli prieteni ai lui vor fi rasplatiti cu ghiozdane personalizate sau cu un plusuri Garfield.

Alatura-te si tu Caravanei “PROFESOR GARFIELD TE INVATA”