GARFIELD ADORAT IN WEEKEND DE SUTE DE FANI DIN BUCURESTI SI PITESTI

BUCURESTI - 17 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Caravana "Profesor Garfield te invata" s-a pus din nou in miscare, weekendul trecut, pentru toti fanii sai din Bucuresti si Pitesti.
La fiecare din cele doua evenimente, sute de copii s-au alaturat motanului lor preferat pentru cateva ore de distractie la cote maxime

GARFIELD ADORAT IN WEEKEND DE SUTE DE FANI DIN BUCURESTI SI PITESTI

Motanul GARFIELD si-a pornit, din nou weekendul trecut, CARAVANA “PROFESOR GARFIELD TE INVATA”.

Startul evenimentelor din octombrie a fost dat, ca de obicei, in Bucuresti, de data aceasta fiind in 15 octombrie, la Grand Arena Berceni. A urmat evenimentul din Pitesti, la Jupiter City in 16 octombrie.

Garfield le-a pregatit copiilor foarte multe surprize, oferindu-le cate 4 ore de distractie maxima : sesiune de autografe si poze cu motanul preferat al tuturor copiilor, ateliere de creativitate, concursuri cu premii si un extraordinar program artistic cu o gramada de copii talentati: recital cu Andra si Razvan – Cutiuta Muzicala, dansatori din trupa pregatita de CRBL, dansuri de societate, coruri si solisti din diferite scoli.

Amfitrionul evenimentului, Motanul Garfield a fost tot timpul in mijlocul copiilor, a facut poze cu toti cei prezenti si a oferit cadouri personalizate.

De asemenea, partenerii Caravanei Garfield, Dragoni.ro - cu doua mascote foarte haioase Ado si Ada, au animat atmosfera si au prezentat copiilor jocuri educative.

Toti cei care doresc sa urmareasca aventurile lui Garfield si sa vada in ce orase ajunge, pot accesawww.caravanagarfield.ro.