Flu.ro lanseaza Licitatii.Flu.ro, si campania 'Speranta pentru Sulina!'

BUCURESTI - 23 mai 2008

Comunicat tip General in Social

Portalul Flu.ro, lanseaza subdomeniul Licitatii.Flu.ro, un website care comercializeaza in sistem licitatie, obiecte vestimentare, accesorii, bijuterii si obiecte deco, totul hand made. Sub sloganul “Generozitatea este in continuare chic!”, Licitatii.Flu.ro are ca scop principal strangerea de fonduri pentru un grup de copii din oraselul Sulina, copii cu performante scolare deosebite, precum si popularizarea creatiilor hand made si de designer. Ceea ce deosebeste acest website de alte site-uri de licitatii online, este faptul ca profitul obtinut de catre artistii implicati in cadrul sistemului de Licitatii.Flu.ro va fi directionat catre Centrul de zi Sulina prin intermediul Fundatiei Chance For Life.

Flu.ro lanseaza Licitatii.Flu.ro, si campania 'Speranta pentru Sulina!'

www.flu.ro este un portal online destinat femeilor, care si-a facut aparitia in mediul online in luna martie, 2007. Mesajul pe care Flu.ro il trasmite si prin care se identifica este urmatorul: “Flu.ro: chic urban. Un portal pentru femeia care vrea sa fie mereu informata si in pas cu moda, pentru femeia cocheta si sigura pe sine. Si care este un “statement” prin simpla sa prezenta.” Noul sau subdomeniu, Licitatii.flu.ro este un website comercial, unde o serie de artizani si designeri locali vor scoate la licitatie creatiile lor. Haine, Pantofi, Genti, Bijoux, si Deco, totul este gandit in sistem de licitare online pentru a se strange fonduri din profit, si pentru a promova mult mai bine produsele hand made, in serie mica sau unicat, si la fel creatiile unor designeri tineri si foarte talentati care activeaza pentru moment doar in mediul online: Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, Cristina Darie, LiliArt, “Biba Bijoux” by Andreea Vaduva, Burp, Veronique Boutique, Junkoteque, The Funky Monkey, Cristina Ivan si “Aiurea Shoes”, Gentile Silviei.

Fundatia Chance For Life este o organizatie non - guvernamentala a carei misiune este sa dezvolte comunitatile din Romania, sustinand educational, emotional si social copiii si tinerii. Bursa Vodafone, program localizat in orasul Sulina, judeţul Tulcea, isi propune sustinerea, prin intermediul unui Centru de zi, a unui număr de 30 de copii cu potential intelectual ridicat. In acest spatiu copiii au parte de o masa calda zilnica, ajutor la teme si meditatii, activitati recreative, prieteni, o incurajare si un zambet.

Micul univers creat la Sulina pentru acesti copii este insa incomplet. Aici intervine campania initiata de www.flu.ro si fundatia Chance For Life. In afara fondurilor stranse prin intermediul produselor licitatii.flu.ro, campania “Speranta pentru Sulina” se adreseaza utilizatoarelor www.flu.ro, cu rugamintea de a contribui la performantele deosebite ale micilor olimpici din Sulina. Fiecare dintre utilizatoare are posibilitatea de a dona bani sau bunuri pentru Centrul de zi Vodafone din Sulina. Un gest mic dar semnificativ! Acesti copii minunati au nevoie permanent de jocuri educative (Piticot, Sah, Memo, puzzle etc) carti (povesti, enciclopedii, dictionare, carti de colorat, culegeri, reviste), jucarii, si desigur hainute si incaltaminte.

In speranta ca generozitatea este in continuare chic, va invitam sa vizitati http://licitatii.flu.ro !

Despre Medianet S.R.L.

www.flu.ro
http://licitatii.flu.ro
office@flu.ro