www.NewsChannel.ro lanseaza emisiunea CTC!

BUCURESTI - 12 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Control Tehnic de Calitate (CTC) este o emisiune care testeaza si prezinta diverse echipamente pentru afaceri, de la echipamente de birou (laptopuri, imprimante, proiectoare etc.) pana la scule si unelte pentru productie. Emisiunea este o productie originala NewsChannel.ro.

www.NewsChannel.ro lanseaza emisiunea CTC!

Emisiunea a fost conceputa in sprijinul oamenilor de afaceri, a celor care au nevoie de apartura pentru birou, aparatura si echipamente pentru afacerea lor, indiferent daca este vorba de productie sau logistica.

„Intr-o piata in care oferta este extrem de variata, specificatiile tehnice sunt intr-un numar covarsitor, timpul pentru a alege ceea ce ti se potriveste – limitat, consideram ca CTC este un ajutor” a declarat Alexandru Enache, producatorul emisiunii.

Primul episod prezinta si analizeaza din toate punctele de vedere un laptop de business al carui pret este de circa 10.000 RON. De la design pana la performante tehnice, de la elementele de noutate pana la rezistenta celor mai aprige teste de anduranta, emisiunea Control Tehnic de Calitate nu iarta nimic si nu tine partea nimanui.

Emisiunea este publicata pe www.NewsChannel.ro, miercurea, bilunar.

Despre Medianet S.R.L.

www.NewsChannel.ro, publicatie online a platformei de business ClubAfaceri.ro ofera vizitatorilor stiri, analize, sfaturi si informatii utile dezvoltarii si administrarii propriilor afaceri.

www.ClubAfaceri.ro - platforma de business ce cuprinde un Catalog de Firme/Companii cu peste 23.000 de companii inscrise, un Catalog de Produse, precum si o platforma bursiera care se concretizeaza in spatiu dedicat companiilor inscrise, pentru a-si publica anunturile de vanzare/cumparare si cooperare.

www.Flu.ro - un portal pentru femeia care vrea sa fie mereu informata si in pas cu moda, pentru femeia cocheta si sigura pe sine, care este un statement prin simpla sa prezenta.

www.BricoShop.ro magazin virtual specializat in bricolaj si amenajari;

www.GhiseulBancar.ro, site financiar-bancar liderul informatiilor bancare.

www.Allshops.ro – Go shopping! Director de magazine online

Raluca Siman
Specialist Marketing
0755.04.88.30
redactie@newschannel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medianet-s-r-l-/www-newschannel-ro-lanseaza-emisiunea-ctc