Mediapress Advertising - anunturi in ziare nationale si locale din Romania

BUCURESTI - 25 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Imobiliare

Mediapress Advertising a fost desemnata numarul 1 in topul agentiilor de mica publicitate in anii 2011,2012 si 2013.In raport cu cerintele clientilor, a lansat pe piata prima aplicatie pentru publicarea anunturilor in ziare nationale si locale din Romania.

Numarul 1 in topul agentiilor de mica publicitate in anii 2011, 2012 si 2013

Numarul 1 in topul agentiilor de mica publicitate in anii 2011, 2012 si 2013

 Prin publicitate s-a nascut o noua pasiune in sufletul meu, nu o pot descrie , doar o traiesc...  

Barbu Stelian, Manager

Noua aplicatie isi propune sa usureze munca clientilor si sa salveze din timpul pe care il puteti pierde atunci cand incercati sa publicati un anunt in ziar si trebuie sa mergeti la diferite agentii sau sedii ale ziarelor pentru a-l publica sau a-l achita.Aplicatia o puteti descarca din Google Play sau Apple Store, indentificandu-se cu numele “ Anunturi in ziare nationale”.

Luand in calcul importanta serviciilor de mica publicitate, Mediapress Advertising a lansat si un nou site care ar putea ajuta persoanele fizice, firmele sau institutiile publice in publicarea anunturilor sau machetelor in ziarele nationale sau locale, in functie de preferinte. Este vorba de site-ul anunturiziarenationale.ro , care vine cu un design modern si pliabil pe orice dispozitiv (calculator, laptop, tableta sau smartphone).

Agentia noastra va poate consilia si in cazul anunturilor pentru proiectele europene cu fonduri neramburabile.Dupa cum probabil stiti, orice proiect cu fonduri europene are nevoie de promovare in doua momente : la inceputul proiectului si in perioada de diseminare.

Luand la cunostinta aceste lucruri, Mediapress s-a pregatit si puteti oricand sa contactati un consultant pentru a va ajuta in procesul de publicare intr-un ziar national a unui comunicat de presa privind accesarea de fonduri europene.

Apelati consultantul Mediapress Advertising la numarul de telefon 0767.195.285 . In functie de bugetul alocat proiectului, o sa va oferteze ziarul national potrivit pentru publicarea anuntului.  Apoi va efectua macheta (continand siglele Guvernului, UE si Fondurilor Structurale) pe care trebuie sa o aprobati spre publicare in ziarul national ofertat.

 

Despre Mediapress Advertising

Despre Mediapress Advertising – Mediapress.ro

Mediapress Advertising este o companie cu capital integral romanesc avand o experienta de 14 ani in domeniul publicitatii.

Oferim urmatoarele servicii:
- publicare anunturi de mica si mare publicitate in ziarele nationale, locale, si internationale.
- promovare campanii de publicitate pe internet.
- creatie si difuzare spoturi radio-tv nationale si locale.
- full service materiale promotionale.