Medical Group Romgermed inaugurează o clinică medicală în Constanța, în ianuarie 2009

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Pentru a fi mai aproape de clienții săi, Medical Group Romgermed deschide porțile unei noi clinici, în Constanța.

Medical Group Romgermed anunţă inaugurarea unui nou sediu medical în Constanţa, în ianuarie 2009. Evenimentul va fi marcat de o recepţie inedită, la care vor participa personalitaţi din domeniul medical, dar şi oameni de afaceri din această zonă.

Noul centru de sănătate va avea în dotare echipamente performante și un laborator care să răspundă celor mai minuțioase analize medicale. Pentru intervenții speciale, pacienții au posibilitatea de a apela cu ușurință la serviciile centrelor medicale Romgermed din București, unde vor primi îngrijire medical deosebită.

Obiectul prezentării vor fi echipamentele de înaltă calitate cu care este dotată clinica şi metodele de lucru care se ridică la standarde europene. Echipa de medici specialişti şi colaboratori îşi vor expune obiectivele şi vor prezenta serviciile acestui nou centru medical.

“Dorim ca, prin serviciile de calitate şi personalul atent ales, să ajungem rapid la sufletul constănţenilor , astfel încât Romgermed să devină cel mai de încredere furnizor de servicii medicale”, declară Ana Hodobeț, directorul de marketing al companiei.

Despre Medical Group Romgermed

Romgermed oferă servicii medicale de calitate în toată ţara, de mai bine de 8 ani. În București , pacienții sunt tratați în 2 centre medicale bine puse la punct, de către o echipă de specialiști foarte bine pregatită și un laborator care răspunde unei game largi de analize medicale.

Ritmul dezvoltării companiei a fost rapid, astfel că în ultimul an firma şi-a mărit considerabil cifra de afaceri, care a crescut cu peste 150%. Răspândirea la nivel național, dar şi activităţile susţinute de medicina muncii au făcut din Romgermed un competitor serios pentru firmele de profil şi unul din cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de pe piaţa românească.

Medical Group Romgermed
Adresa: Calea Plevnei, nr. 137A, Bucuresti
Telefon: (021)311 00 75, 0731 499 274
E-mail: office@clinicaromgermed.ro