Un zambet perfect intr-o singura zi!

Pitesti - 29 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Pentru aceia dintre dumneavoastra care si-au pierdut dintii, clinica stomatologica Medical Tours Company are vesti bune: nu mai trebuie sa apelati la proteza dentara mobila, cu noi puteti avea o dantura noua, fixa, intr-o singura zi!

Un zambet perfect intr-o singura zi!

Cum ne afecteaza pierderea dintilor?

Stim cate neplaceri provoaca lipsa dintilor, din toate punctele de vedere – afecteaza alimentatia (mancarea nu mai poate fi mestecata, iar pana la eliminarea alimentelor solide din alimentatie nu mai e decat un pas, ceea ce prejudiciaza pe termen lung starea de sanatate a organismului), modifica fizionomia (intervine pierderea osoasa, maxilarul inferior se retrage, ridurile se adancesc si apar si altele noi, fata capatand un aspect imbatranit), diminueaza increderea in sine si capacitatea de a socializa, de a duce o viata normala.

Este proteza dentara o solutie?

Nu intotdeauna si nu pentru toata lumea purtarea unei proteze dentare este o experienta fericita – perioada de acomodare este destul de dificila, alimentatia este afectata si ea la inceput, mancarea ajunge sub proteza, provocand dureri si respiratie neplacuta, gingiile sunt dureroase, vorbirea este si ea afectata, iar multi purtatori de proteza se tem pur si simplu ca aceasta le va scapa din gura la un acces de tuse sau atunci cand rad. Pentru mai multe detalii despre acomodarea cu proteza dentara, accesati acest link: http://www.medicaltours.ro/blog/blog_mod/proteza-dentara-experienta-trebuie-traumatizanta/.

Exista si alte solutii?

Toate aceste probleme sunt acum de domeniul trecutului: datorita aparaturii si materialelor de ultima generatie folosite in clinica stomatologica Medical Tours Company, va putem acum oferi o dantura noua, fixa, intr-o singura zi!

Asadar, daca, din orice motiv, v-ati pierdut dintii si nu vreti sa apelati la proteza dentara sau purtarea acesteia nu va multumeste (ori va doriti dinti ficsi, dar nu suportati proteza intermediar), dar si daca aveti nevoie imediata de estetica, pentru un eveniment important din viata dumneavoastra, clinica stomatologica Medical Tours Company va pune la dispozitie acest concept revolutionar care implica obligatoriu aplicarea de implanturi dentare. Procedurile de extractie, implantare si restaurare temporara se fac intr-o singura operatie pe parcursul unei singure zile, iar viata dumneavoastra va reveni la normal din toate punctele de vedere in timp record.

In ce consta procedura?

Cu o zi inainte de chirurgie, pacientului i se iau amprente pentru realizarea dintilor, pentru ca in dimineata zilei urmatoare dintii restanti sa fie extrasi (daca e cazul si daca pacientul mai are asa ceva), dupa care sunt aplicate implanturile dentare. Imediat dupa aplicarea acestora, se iau alte doua amprente si se trimit la laborator, unde se vor potrivi dintii provizorii pe noile implanturi. In dupa-amiaza aceleiasi zile, se primesc dintii provizorii ajustati si aranjati si se monteaza in gura pacientului. Cu acesti dinti, pacientul poate astepta 6 pana la 12 luni (timp in care vindecarea se va produce in mod natural), dupa care isi va pune dintii definitivi.

Avantajele danturii fixe intr-o singura zi

Avantajele procedurii sunt cuprinse in insesi denumirea acesteia: o dantura noua, fixa, obtinuta intr-o singura zi, tratamente stomatologice rapide, stres minim pentru pacient, dar si costuri reduse. Sunt concentrate astfel intr-o singura zi tratamente care altfel s-ar intinde pe mai multe luni, iar rezultatele sunt deosebite.

Nu trebuie sa renuntati la ideea de a avea dinti ficsi si un zambet frumos doar pentru ca va sperie numarul vizitelor la stomatolog sau timpul indelungat si costurile mari pe care le-ar presupune tratamentele; nu apelati la proteza dentara mobila crezand ca este unica solutie pentru a inlocui dintii pierduti. Nu faceti compromisuri in ceea ce priveste sanatatea dvs. orala, le veti resimti in toate aspectele vietii dumneavoastra.

Accesati site-ul nostru: http://www.medicaltours.ro/ pentru mai multe informatii despre aceasta procedura revolutionara care va ofera posibilitatea de a obtine o dantura fixa intr-o singura zi. Contactati-ne acum pentru un plan de tratament personalizat!

Despre Medical Tours Company

Medical Tours Company este o firma romano-franceza, cu sediul in Pitesti, avand ca obiect unic de activitate serviciile de stomatologie. Clinica pune la dispozitia pacientilor sai toate tipurile de tratamente dentare de cea mai inalta calitate, fiind dotata cu tehnologie de ultima ora. Compania dispune de serviciile a 36 de angajati, 5 sali de tratament, 2 de tehnica dentara, una de radiologie si 2 sali de sterilizare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medical-tours-company/un-zambet-perfect-intr-o-singura-zi