Aviva şi Medicover ies la rampă cu Vero

BUCURESTI - 17 februarie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

Aviva Asigurări de Viaţă şi Medicover lansează Vero, asigurarea de sănătate în sistem privat în cadrul unei conferinţe de presă a avut loc astăzi, 17 februarie, la noul centru Medicover din Piaţa Victoriei.

Prin Vero, bucureştenii pot beneficia de servicii medicale ambulatorii şi de spitalizare la standarde superioare în caz de accident sau îmbolnăvire.

Vero înseamnă grijă pentru pacient: trimite asiguratul la Medicover pentru stabilirea diagnosticului în ambulator, se asigură că în spital acesta beneficiaza de îngrijire medicala specială în rezerve private confortabile şi îl ajută să se refacă complet după spitalizare.

Vero asigură accesul la un sistem medical privat la standarde europene venind în completarea sistemului asigurărilor de sănătate oferite de către stat astfel ca asiguratul să primească îngrijire medicală la standarde ridicate fără a avea cheltuieli necontrolabile.

Vero a fost iniţiat în urma analizei riguroase a condiţiilor pieţei, în contextul promovării Legii Asigurărilor Private de Sănătate, care stimulează dezvoltarea unui produs modern de asigurare pentru România. În acest sens, s-au efectuat cercetări la nivelul oraşului Bucureşti şi pe clienţii Aviva şi Medicover. Produsul dezvoltat răspunde astfel unei necesităţi reale exprimată de potenţialii clienţi pentru servicii medicale care implică spitalizarea şi restabilirea sănătăţii.

Iata ce declara Carl Boehr – Preşedinte şi CEO Aviva Asigurări de Viaţă în legătura cu lansarea noului produs: “Serviciile medicale la standarde cu adevărat occidentale pe care le vom oferi românilor reprezintă o oportunitate şi o provocare pentru parteneriatul Aviva-Medicover. Beneficiari incontestabili ca urmare a lansării Vero sunt clienţii noştri, care vor avea la dispoziţie un produs creat special pentru nevoile lor.”

Gabriel Ionescu - Director General Medicover declară: “Vero va oferi soluţii de calitate superioară pentru problemele de sănătate ale populaţiei prin diagnosticare în ambulator, internare în spital şi refacere după spitalizare, degrevând astfel sistemul public de sănătate. Pentru angajatori, Vero va completa pachetul de servicii de medicina muncii şi va ajuta la rezolvarea eficientă şi direct controlabilă a problemelor majore de sănătate ale angajaţilor care necesită frecvent spitalizare”.

Despre medicover

MEDICOVER, companie internaţională de asistenţă medicală privată, activează pe piaţa Românească de 7 ani şi oferă asistenţă medicală completă la un nivel profesionist la peste 700 de companii importante, protejând astfel sănătatea a mai mult de 25.000 de abonaţi. Medicover şi-a dobândit statutul de lider pe piata serviciilor medicale din Romania prin calitatea serviciilor medicale şi prin maniera unică de management a stării de sănătate a abonaţilor săi prin medicul personal.

AVIVA Asigurări de Viaţă este, după 4 ani de operaţiuni în România, unul dintre principalii jucători pe piaţa asigurărilor având agenţii în 17 oraşe din toată ţara; în prezent, peste 50.000 de români au deja o poliţă de asigurare cu Aviva. Aviva este lider în Europa pe piaţa pensiilor şi asigurărilor de viaţă, având o experienţă de peste 300 de ani în domeniu.


Mariana Colcigeanu
Marketing Executive
Tel: 0742 231 002
mcolcigeanu@medicover.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medicover/aviva-si-medicover-ies-la-rampa-cu-vero