S-a dat startul la olimpiadele internaţionale

BUCURESTI - 3 iulie 2006

Comunicat tip General in Social

Anul acesta, olimpiada internaţională de matema Matematică are loc în Ljubliana, iar cea de fizică în Singapore.

Olimpicii beneficiază şi anul acesta din partea Medicover de un training de îmbunătăţire a performanţei. Pregătirea asigurată de un psiholog al companiei Medicover are ca scop valorificarea maximală a tuturor posibilităţilor, managementul stresului şi al timpului, o mai bună auto-cunoaştere şi team building.

La întoarcere, olimpicii vor primi într-un cadru festiv câte un abonament de sănătate Silver prin care fiecare va avea medicul său personal şi va beneficia gratuit de toată gama de servicii medicale oferite de Medicover. Abonamentul Silver este un abonament VIP care asigură pe lângă gama de servicii medicale uzuale, asigurarea de călătorie în toată lumea şi spitalizare în rezerve private în caz de accident.

Echipa de olimpici internationali la Fizica 2006 este formata din: Andrei Anghel – Liceul Sf. Sava din Bucuresti, Bogdan Stoica – Liceul Tudor Vianu din Bucuresti, Alex Turcu - Liceul Mihai Viteazul din Bucuresti, Alex Georgescu - Liceul Mihai Viteazul din Bucuresti, Ionuţ Mihăilescu – Piatra Neamţ şi cei doi profesori coordonatori ai echipei: Delia Davidescu şi Adrian Dafinei.

Echipa de olimpici internaţionali la Matematică 2006 este formată din: Adrian Zahariuc – Bacău, Marius Pachitariu – Iaşi, Dragos Michnea – Baia Mare, Eduard Bazavan – Turnu Severin, Andrei Ungureanu – Turnu Severin, Cristian Talău – Craiova şi cei doi profesori coordonatori lot: Radu Gologan şi Marian Andronache.

Profesorul Radu Gologan, coordonator al echipei de matematică, declară: „Pregătirea psihologică oferită Medicover, deja de trei ani, este extrem de utilă pentru copii, fiind stimulaţi să formeze o echipă şi să-şi împărtăşească experienţele, îi învaţă cum să exploateze propriile atuuri dar, mai ales, cum să controleze punctele slabe în situaţia stresantă creată de un concurs.”

Incepând din anul 2004, Medicover a pregătit psihologic 38 de elevi olimpici internaţionali la matematică, fizica si biologie.

Despre medicover

Medicover este singura companie de profil din Romania care ofera toata gama de servicii medicale: abonamente de sanatate, abonamente de stomatologie, servicii de medicina muncii, asigurari de sanatate si spitalizare in cele mai bune rezerve private.

In prezent Medicover opereaza in 6 centre proprii: trei in Bucureşti si cate unul in Cluj, Constanta si Focsani, iar din iulie va fi prezent si in Iasi. Pe langă acestea, Medicover opereza si printr-o retea de 63 de clinici partenere din toata tara, asigurand acoperire medicala pentru companiile cu dezvoltare la nivel national. In plus, pentru zonele greu accesibile din tara, Medicover pune la dispozitia companiilor unitatea mobila, prima clinica medicala pe roti din Romania.

Medicover este o companie tanara cu un ritm de crestere impresionant. Numai în ultimii 3 ani, Medicover a înregistrat o crestere spectaculoasa a bazei de abonati. La sfarşitul anului 2004 baza de clienti a crescut cu 61%, insemnand o crestere de la 15,000 de abonati la sfarşitul anului anterior la 24,100 abonati in decembrie 2004. Anul 2005 a adus o crestere a bazei de clienti cu 44%, numarand la sfarsitul anului trecut peste 34.800 de abonati. Medicover este lider de piata, detinand peste 50% din piata de corporate pe segmentul de abonamente din Bucuresti.

Mariana Colcigeanu
PR Manager
310 16 99

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medicover/s-a-dat-startul-la-olimpiadele-internationale