CUPA SPORT HORSE CAMPINA – EDITIA a II-a CONCURS NATIONAL DE SARITURI PESTE OBSTACOLE

BUCURESTI - 10 iunie 2010

Comunicat tip General in Sport

“C.S. Sport Horse Campina”, “Primaria Municipiului Campina”, “Federatia Ecvestra Romana” si “Sport and Special Events” organizeaza in perioada 11 – 13 iunie 2010 la Baza Hipica Sport Horse-Muscel (la Observator) Editia a-II-a a Cupei Sport Horse.

CUPA SPORT HORSE CAMPINA – EDITIA  a II-a  CONCURS NATIONAL DE SARITURI PESTE OBSTACOLE

Organizatorii si-au propus, ca printr-o mediatizare adecvata, sa aduca pe Muscel, in cele 3 zile de concurs, peste 5.000 spectatori. Acestia vor fi martorii unei intreceri dintre cele mai atractive, cu atit mai mult cu cit cistigatorii sint in fapt cele mai bune cupluri, cal si calaret, din Romania.
La cele 13 probe ale concursului si-au anuntat participarea aproximativ 70 de cai din toata tara, de cluburi sportive dintre cele mai cunoscute, C.S.A Steaua Bucuresti, Hipocan Corbeanca, C.S.M Sibiu, C.S Transilvania Stud Farm Sibiu, CSE Decebal Bacau, Rascrucianu Cluj, C.S Arkadia Horse Snagov, C.S Picadilly Bucuresti, C.S Agrointernational, C.S Girostar Neamt, C.S Felix Topescu Bucuresti, C.S Sf. Gheorghe, CS Sport Horse Campina etc.

Despre Medien Holding

Organizatori: Federatia Ecvestra Romana, Primaria Municipiului Campina si Clubul Sportiv “Sport Horse” Campina;
Parteneri ai evenimentului: Ecotic, Fibec Holding, Muller, Bosh, Terex Powertek, Privileg Catering, Menatwork, JCB, XellaYtong, Acc Food, Sthill, Pepsi, Forestsilv, Lemet.
Parteneri Media ai evenimentului: “Romania libera“. Revista Caminul”, “Revista Casa Mea”, “Valea Prahovei”, “Prima TV” “Valea Prahovei TV”, “Radio 21”, “Oglinda Campina” ...
Programul detaliat al concursului se poate vizualiza/descarca de la www.ecvestra.ro
Pentru detalii suplimentare, sunati la BIROUL DE PRESA.

Nino Florin Bolohan
Mobil: 0747.521.822
anca.morar@romanialibera.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medien-holding/cupa-sport-horse-campina-editia-a-ii-a-concurs-national-de-sarituri-peste-obstacole