Romania libera, Prima TV si Media Factory relanseaza emisiunea INCOGNITO

BUCURESTI - 6 septembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand de sambata, 14 septembrie, Romania libera, in parteneriat cu Media Factory si Prima TV relanseaza emisiunea “Incognito”, ce va continua seria deja consacrata de investigatii cu camera ascunsa.

Misiunea acestui proiect complex este ca plecand de la problemele imediate ale oamenilor sa expuna public, cu probe imbatabile, nereguli din toate zonele vietii sociale, economice si administrative.

“Incognito se va apleca in acest sezon nu doar asupra coruptiei, a indolentei si iresponsabilitatii manifestate de unele autoriatiti ci si asupra problemelor care tin de protectia consumatorului. Vom fi avocatul tuturor celor care vad in mass-media ultima sansa de a-si dovedi dreptatea” – a promis Dan Turturica, redactor sef al ziarului Romania libera si coordonatorul acestui proiect.

Spre deosebire de seriile anterioare, noul format isi propune sa mearga dincolo de faptele surprinse cu camera ascunsa si sa analizeze realitatile descoperite cu reprezentantii institutiilor implicate.

Despre Medien Holding

Romania libera este parte a grupului de presa Medien Holding, al carui portofoliu mai include portalul www.romanialibera.ro, Media Gamma Publishers (revistele Caminul, Casa Mea, Domus si Planul casei mele, revista de B2B Unelte si echipamente, site-ul specializat www.casamea.ro, emisiunea TV saptamanala “Caminul de 5 stele”), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media.

Denisa Diaconescu
Coordonator evenimente si PR Romania libera

E-Mail : denisa.diaconescu@romanialibera.ro
Telefon : 004.021.202.8159
Fax : 004.021.2028204
www.romanialibera.ro

anca.morar@romanialibera.ro