Cursuri de tehnici avansate in mediere si formare de formatori in parteneriat cu Federal Mediation and Conciliation Service, USA

BUCURESTI - 30 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Cursuri

OBȚINE CERTIFICAREA INTERNAȚIONALĂ ÎN MEDIERE !

21-23 MAI 2014 – UN NOU CURS SUSȚINUT ÎN BUCUREȘTI DE F.M.C.S. WASHINGTON D.C., U.S.A.


TEHNICI AVANSATE ÎN MEDIERE PENTRU MEDIATORII PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIAEveniment organizat de Școala de Formare în Mediere Mugur Mitroi (F.M.M.M. Romania Training School) în perioada 21.05.2014 – 23.05.2014 în parteneriat cu Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.), Washington DC, U.S.A.

Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A.

Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A.

Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.) este agenția independentă specializată a Guvernului SUA înființată în 1947 în vederea soluționării conflictelor prin metode alternative (A.D.R.).

F.M.M.M. Romania Training School s-a afirmat de la data fondării ca un reper elitist de calitate și competența în domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesioniști, precum și al cursurilor de management al conflictelor.

Formatorii sunt: Eileen B. Hoffman, Linda Lazarus, Mugur Bogdan Mitroi și Mihai Iulian Munteanu.

Cursul se adreseaza mediatorilor cu experiență care doresc perfecționarea superioară a tehnicilor în mediere, precum și certificarea internațională a competențelor acordată de Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A.

Aplicând metode de training bazate exclusiv pe experiența practică internațională a formatoarelor americane și furnizând abordări teoretice comparative între sistemele de mediere existente, acest curs este destinat profesioniștilor mediatori care văd medierea ca o vocație de viață și care înțeleg necesitatea obținerii de noi competențe și a unui nivel înalt de pregătire, în vederea stabilirii la un standard elitist, devenind un reper certificat de calitate.

Evenimentul se înscrie în campania de promovare a profesionismului și profesioniștilor medierii din România - organizată de F.M.M.M. Romania Training School și susținută de Uniunea Centrelor de Mediere din România, propunându-și unificarea practicilor și tehnicilor în mediere, cunoașterea și alinierea la standardele internaționale în mediere.

Cursul se desfășoară în București, numărul de locuri fiind limitat la 20 de participanți. Pentru participarea la curs se acorda 24 de puncte pregătire profesională continuă.

Cursul se va desfășura în limba engleză și se asigură traducere simultană.

Mugur Mitroi Fondator FMMM Romania Presedinte S.T.A.R.S. Presedinte U.C.M.R. Mugur Bogdan Mitroi este avocat, mediator si arbitru cu vasta experienta, incepandu-si activitatea in domeniul ADR in anul 2003 in cadrul unui proiect-pilot initiat de Secretariatul de Stat al S.U.A., prin Ambasada S.U.A. la Bucuresti, in colaborare cu Ministerul Justitiei din Romania. Ca formator, a fondat FMMM Romania Training School si revista bilingva lunara “Medierea Tehnica si Arta”; a initiat si dezvoltat o serie de campanii nationale de promovare a metodelor A.D.R., cel mai notabil fiind proiectul “Caravana Medierii”. Este autorul a numeroase articole si a doua carti tratand metodele A.D.R. (“Ghidul Mediatorului Profesionist”si “Mediere si Conflict – Analiza Conflictului, Suma de Dispute”). Activ in domeniul organizatiilor profesionale din anul 2004, Mugur Bogdan Mitroi este in prezent presedinte al Asociatiei S.T.A.R.S., al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania si membru la al doilea mandat consecutiv in Consiliul de Mediere din Romania.

Despre Medierea tehnica si Arta

Revista profesionala de mediere "Medierea Tehnica si Arta"
Fondata de FMMM in octombrie 2010, singura revista profesionala de mediere din Europa. Tiparita lunar, se distribuie gratuit in peste 100 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR