Medierea – remediu social

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Social, Juridic

Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu gazduieste joi, 22 noiembrie, incepand cu ora 10,00 Trainingul cu tema Medierea – remediu social, evenimentul este organizat de Uniunea Centrelor de Mediere din Romania in parteneriat cu Facultatea de Relatii Publice, Drept si Stiinte Administrative si Liga Studentilor din Universitatea "Constantin Brancusi" din Târgu Jiu.

Medierea Aproape de Tine!

Medierea Aproape de Tine!

Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu găzduieşte joi, 22 noiembrie, începând cu ora 10,00 Trainingul cu tema Medierea – remediu social, evenimentul este organizat de Uniunea Centrelor de Mediere din România în parteneriat cu Facultatea de Relaţii Publice, Drept şi Ştiinţe Administrative şi Liga Studenţilor din Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu.

Parteneriatul iniţiat în luna aprilie 2012 are ca scop informarea cu privire la aspectele normative ce reglementează instituţia medierii, dar şi cu privire la modalităţile de punere în practică a procedurii, acest eveniment fiind a treia acţiune de acest gen.  

Trainingul cu tema Medierea – remediu social este parte a proiectului Studenţiada, proiect care se realizează la nivel naţional în mai multe centre universitare membre Uniunea Naţională a Studenţilor din Romania.

Prezenta întâlnire o are ca lector pe d.na Denis Gabriela Ghervase, judecător în cadrul Tribunalului Dolj, membru al Asociaţiei Magistraţilor Europeni care susţin medierea (GEMME) şi are în vedere evidenţierea elementelor ce ţin de procedura obligatorie de informare anterior recurgerii la instanța de judecata, dar şi a altor aspecte normative, conform ultimelor modificări aduse legii medierii.

 

Mediator Daniela Bobaru,

Reprezentant al UCMR în relaţia cu Parlamentul României,

Asistent universitar - Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu

Student Mihaela Andreea Ciorei,

Preşedinte Liga Studenţilor din Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu

Despre Medierea tehnica si Arta

Revista profesionala de mediere "Medierea Tehnica si Arta"
Fondata de FMMM in octombrie 2010, singura revista profesionala de mediere din Europa. Tiparita lunar, se distribuie gratuit in peste 100 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medierea-tehnica-si-arta/medierea-remediu-social