Medierea Tehnica si Arta

BUCURESTI - 21 februarie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

A aparut numarul din luna februarie al revistei Medierea Tehnica si Arta, nr.5 anul 3

Medierea Tehnica si Arta

Medierea Tehnica si Arta

 Revista profesionala “Medierea Tehnica si Arta”, infiintata in 2010 de F.M.M.M. Romania, este revista profesionala lunara editata bilingv in romana si engleza, care a devenit liderul publicatiilor de specialitate din tara. 

Madalina Calcan, redactor sef

Revista profesionala de mediere "Medierea Tehnica si Arta" Fondata de FMMM.ro in octombrie 2010, singura revista profesionala de mediere din Europa. Tiparita lunar, se distribuie gratuit in peste 100 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Franta si S.U.A. Incepand cu numarul 6 din anul I, luna martie 2011, apare in editie bilingva, romana - engleza. Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi multumeste colaboratorilor revistei si asigura cititorii de continuarea aparitiilor de calitate.

redactia

Despre Medierea tehnica si Arta

Revista profesionala de mediere "Medierea Tehnica si Arta"
Fondata de FMMM in octombrie 2010, singura revista profesionala de mediere din Europa. Tiparita lunar, se distribuie gratuit in peste 100 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR