MENTOR MEDIARE - 10 Ani de Mediere în România

BUCURESTI - 7 iunie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari

În perioada 29.08.2013 – 01.09.2013, CENTRUL DE MEDIERE PLOIEȘTI, în parteneriat cu UNIUNEA CENTRELOR DE MEDIERE DIN ROMÂNIA și Scoala de Formare FMMM Romania, organizează evenimentul „MENTOR MEDIARE”, prilejuit de aniversarea a „10 Ani de Mediere în România”. Evenimentul este adresat profesionistilor din domeniu si este destinat exclusiv aplicatiilor practice.

Mentor Mediare

Mentor Mediare

INVITATIE

Vă transmitem invitatia de a participa, în perioada 29.08.2013 – 01.09.2013, la Predeal – Hotel Rozmarin 4*, la evenimentul profesional

Experientia docet

Experienta este cel mai bun profesor

 

                În perioada 29.08.2013 – 01.09.2013, CENTRUL DE MEDIERE PLOIEȘTI, în parteneriat cu UNIUNEA CENTRELOR DE MEDIERE DIN ROMÂNIA și Scoala de Formare FMMM Romania, organizează evenimentul „MENTOR MEDIARE”, prilejuit de aniversarea a „10 Ani de Mediere în România”. Evenimentul este adresat profesionistilor din domeniu si este destinat exclusiv aplicatiilor practice.

 

                Programul evenimentul MENTOR MEDIARE” va fi structurat în 2 părți, după cum urmează:

 

I.Prima parte a evenimentului se va derula pe parcursul a 2 zile, respectiv 29-30 august 2013 și va consta în:

 

Ø  derularea de cursuri de formare profesională continuă a mediatorilor înscriși, cursuri oferite în mod gratuit de către Școala de Formare FMMM Romania. Cursurile sunt acreditate de Consiliul de Mediere din Romania conform Hotărârii nr. 362/21.04.2012 și a Standardului de formare a mediatorului și asigură 16 puncte profesionale din cele 20 obligatorii anual.

29 - 30.08.2013: Tehnici de analiză a conflictului – formator Mugur Bogdan Mitroi

29-30.08.2013: Structura comunicării, tipuri și tehnici de comunicare – formator Valentin Dragoș Biro

29-30.08.2013: Noțiuni esențiale de drept necesare mediatorului – formator Lucian Marian Enache

Fiecare grupa va fi formata din maxim 15 cursanti, total locuri disponibile 45.

Cursantii vor fi selectati dintre mediatorii înscriși la eveniment pe baza unui test (evaluare aptitudini) astfel: odată cu dovada de înscriere și rezervare a serviciilor hoteliere, va rugam să transmiteți optiunea de a participa la cursurile de formare continua la adresa de e-mail centruldemediereploiesti@gmail.com; veti primi de la organizatori formularul de test, pe care va invitam sa il transmiteti completat.

Ø  In paralel cu derularea cursurilor de formare continua, pentru ceilalti mediatori inscrisi vor fi organizate, cu participarea unor invitati, grupuri de lucru pentru discutii tematice, pe subiecte practice de actualitate pentru mediatori; Centrul de Mediere Ploiești va face demersuri la Consiliul de Mediere pentru acordarea a 8 puncte profesionale.

                II. În a doua parte a evenimentului, respectiv pe parcursul zilei de 31 august 2013, se vor derula lucrările Workshop-ului „ MEDIEREA DE LA CONCEPT LA CONCRET”, care vor consta într-o serie de analize, dezbateri si discuții tematice, moderate de profesioniști cu notorietate și susținute de invitații Centrului de Mediere Ploiești, ai Uniunii Centrelor de Mediere din România, respectiv ai FMMM Romania. Pentru participarea la lucrările Workshop-ului, Centrul de Mediere Ploiești va face demersuri la Consiliul de Mediere pentru acordarea a 4 puncte profesionale. Programul zilei de sâmbătă va fi anunțat după definitivarea acestuia.

Având în vedere că evenimentul este prilejuit de aniversarea a „10 Ani de Mediere în România” vă propunem adoptarea unui „Decalog al Medierii”. În acest sens așteptăm ca, odată cu dovada de înscriere și rezervare a serviciilor hoteliere, să transmiteți pe adresa centruldemediereploiesti@gmail.com propunerea personală de „Decalog al Medierii”, condiție obligatorie de participare la eveniment. Juriul, constituit din membrii desemnați de către organizatori, va selecta cursantii, precum si cea mai originală și aplicată propunere, ce va fi premiată joi seara cu trofeul „10 Ani de Mediere în România”.

Costurile privind participarea la eveniment:

A. Costurile cu serviciile hoteliere:

Participanții la eveniment vor beneficia de un pachet atractiv de servicii hoteliere negociate special, în acest sens, de către Centrul de Mediere Ploiești, ce cuprinde:

Servicii restaurant:

29.08 – Cina

30.08 – Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină). La cină formație muzică populară și ușoară.

31.08 – Mic dejun bufet suedez, prânz și cină festivă cu foc de tabără și formație de muzică ușoară și populară

01.09 – Mic dejun bufet suedez.

                Prețul este:       

490 lei/persoană, loc în cameră dublă, 3 nopți/4zile sau

620 lei/persoană, loc în cameră single, 3 nopți/4zile

                Rezervarea pachetului de servicii hoteliere se va face personal de către fiecare participant, cu mențiunea pentru „evenimentul MENTOR MEDIARE”.

                Formularul de rezervare se găsește accesând link-ul:  http://setatravel.com/rozmarin/

                Factura serviciilor hoteliere va fi emisă de către operatorul de turism.

                Confirmarea rezervării este valabilă numai după achitarea sumei minime de 150 lei în contul operatorului de turism, până la data de 01.07.2013. Diferența se va achita până la data de 15.08.2013.

B. Costuri logistice ce cuprind mapele pentru grupurile de lucru si workshop, coffee break vineri și sâmbătă, închirierea sălii de conferință și a sălilor de curs, având următoarele dotări: video-proiector, ecran proiecție, flipchart, markere, internet wireless, aer condiționat, sonorizare, etc.

Prețul este: 200 lei/participant.

Suma se va achita integral cu ocazia înscrierii de către fiecare participant până la data de 01.07.2013 în contul Centrului de Mediere Ploiești  RO08.BTRL.0300.1205.W895.71XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Ploiești, Cod Fiscal Centrul de Mediere Ploiești 3039999.

Factura costurilor logistice va fi emisă de către Centrul de Mediere Ploiești.

 

Procedura de înscriere la eveniment:

Înscrierea participanților la eveniment se face prin completarea și transmiterea formularului de înscriere, însoțit de dovada plăților costurilor cu serviciile hoteliere și a costurilor logistice, la adresa de e-mail: centruldemediereploiesti@gmail.com, creată special pentru acest eveniment.

Descărcarea formularului de înscriere se face accesând pagina de internet a Centrului de Mediere Ploiesti

 

ATENȚIE!!! LOCURI LIMITATE!!!

 

Centrul de Mediere Ploiești

Pța. Victoriei, nr. 3, bloc Unirea, sc. B, corp F, et. 2, ap. 5F, Ploiești, Prahova

Persoane de contact:     0744422853-Anda Păușan

                                                0730997051-Rodica Cociu-Anghel 

Despre Medierea tehnica si Arta

Revista profesionala de mediere "Medierea Tehnica si Arta"
Fondata de FMMM in octombrie 2010, singura revista profesionala de mediere din Europa. Tiparita lunar, se distribuie gratuit in peste 100 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR