Cum să predai copiilor limba germană într-un mod distractiv - un parteneriat inedit între iQWeLT şi Tabăra Medievală pentru Copii

BUCURESTI - 22 iulie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

În această vară Tabăra Medieval ă pentru Copii și Centrul de Limbă Germană iQWeLT pregătesc în colaborare un proiect inedit pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani: timp de o săptămână copiii participă la cursuri intensive de limba germană precum și ateliere cu tematică medievală - tir cu arcul, scrimă cu spadă medievală și pictură și heraldică medievală. Seria de limbă germană se desfășoară în perioada 28 iulie și 3 august, la Șirnea (com. Fundata, jud Brașov). Pentru seriile 4-10 august și 1-7 septembrie, un număr limitat de locuri mai este disponibil.

Cum să predai copiilor limba germană într-un mod distractiv - un parteneriat inedit între iQWeLT şi Tabăra Medievală pentru Copii

      „Von Rittern und Prinzessinnen” sau … „Despre Cavaleri și Domnițe” reprezintă noutatea ediției 2013 a Taberei Medievale pentru Copii.

      În perioada 28 iulie-3 august, pe lângă mult așteptatele ateliere zilnice cu tematică medievală (pictură și heraldică medievală, spadă medievală, tir cu arcul) - Medieval Praxis, în parteneriat cu Centrul de limbă germană iQWeLT, va pune la dispoziție timp de o săptămână 2 cursuri zilnice de limbă germană de câte 90 de minute, cu pauză de gustare pe placul pofticioșilor.

   Copiii vor intra pe tărâmul poveștilor medievale luând parte la aventurile prințesei Merida și ale cavalerului Otto. Cum se îmbrăcau cavalerii și domnițele, ce mâncau sau care erau meseriile în epoca medievala? Ce este reprezentativ pentru o cetate sau ce mistere vor putea dezlega în interiorul acesteia? Cheia spre toate acestea este limba germană prin joc și jocuri.

      Prin seria de activități puse la dispoziție, copiii își dezvoltă creativitatea și iau o pauză de la orașul aglomerat și poluat într-o tabără care pune accent pe onoare și prietenie. După muncă și răsplată. De aceea, din program nu vor lipsi activitățile recreative-drumețiile, excursiile și ceremoniile de învestire a cavalerilor și domnițelor.

      Tabăra are loc la Pensiunea „Valea cu struți” din localitatea Șirnea, comuna Fundata, județul Brașov, pe platoul montan traversat de culoarul Rucăr–Bran,sub priveliștea Masivului Bucegi și a Pietrei Craiului. Alte două serii ale Taberei Medievale pentru Copii  vor avea loc între 4-10 august și 1-7 septembrie. Un număr limitat de locuri mai este disponibil.

      Detalii despre modalitățile de înscriere și alte informații utile puteți găsi folosind datele de contact de mai jos:

Laurențiu Constantin

Tel.: 0725.22.33.94   E-mail: office@medievalpraxis.ro   www.tabara-medievala.ro

Despre Medieval Praxis

Agenţie de Relaţii Publice specializată în organizarea de evenimente culturale şi educative dedicate muzicii vechi şi artelor Evului Mediu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medieval-praxis/cum-sa-predai-copiilor-limba-germana-intr-un-mod-distractiv-un-parteneriat-inedit-intre-iqwelt-si-tabara-medievala-pentru-copii