O incursiune în timp: Tabăra Medievală pentru Copii

BUCURESTI - 31 iulie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Banci / Asigurari, HR

Concepută drept o ofertă educațională pentru copiii cu vârsta între 5 și 16 ani, Tabăra Medieval ă pentru Copii reconstruiește lumea fermecată a cavalerilor și castelelor medievale. Îmbrăcați în costume medievale, copiii participă la ateliere precum: pictură și heraldică medievală, scrimă cu spadă medievală, tir cu arcul , improvizație și teatru medieval. Activitățile recreative, excursiile, drumețiile și proiecțiile de filme istorice nu lipsesc din program. Tabăra se desfășoară în Șirnea (com.Fundata, jud.Brașov) iar ultimele serii de tabără din această vară vor avea loc în perioadele 4-10 august și 1-7 septembrie.

O incursiune în timp: Tabăra Medievală pentru Copii

            Desfășurată în imediata vecinătate a Parcului Național Piatra Craiului, tabăra este gândită ca o incursiune în epoca medievală, ca o întoarcere la valorile tradiționale și ca o alternativă pentru orele interminabile petrecute în fața ecranului de calculator sau televizor. Activitățile și atelierele cu specific medieval reprezintă o ofertă unică în peisajul educațional românesc și se adresează copiiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani. Aspiranţii cavaleri şi tinerele domniţe se mai pot înscrie în ultimele serii de tabără din această vară care vor avea loc în perioadele 4-10 august și 1-7 septembrie. 

            Încă de la prima ediție ataberei din 2009 atelierele au fost gândite astfel încât să creeze o lume de basm pentru copii care să fie în egală măsură și un instrument educativ. Ateliere la care vor participa copiii (pictură și heraldică medievală, improvizație și teatru medieval, scrimă cu spadă medievală, tir cu arcul) sunt completate de jocuri, drumeţii, excursii și activități surpiză în împrejurimile pitoreşti ale taberei.

            La plecarea din tabără, copiii vor lua cu ei tolba plină cu amintiri dintr-o săptămână cu totul specială a copilăriei lor, pe care o vor rememora de-a lungul anilor.

            4-10 august și 1-7 septembrie sunt ultimele două serii din această vară pentru careun număr limitat de locuri mai este disponibil.

            Detalii și informații puteți găsi pe pagina de facebook a taberei: www.facebook.com/tabaramedievala sau folosind datele de contact de mai jos:

 

Laurențiu Constantin

Tel.: 0725.22.33.94.   E-mail: office@medievalpraxis.rowww.tabara-medievala.ro

Despre Medieval Praxis


Agenţie de Relaţii Publice specializată în organizarea de evenimente culturale şi educative dedicate muzicii vechi şi artelor Evului Mediu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medieval-praxis/o-incursiune-in-timp-tabara-medievala-pentru-copii