O vacanţă medievală pentru copiii dornici de cunoaştere

BUCURESTI - 25 iulie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle

Ediţia 2013 a Taberei Medievale pentru Copii continuă în Ţara Bârsei. Tabăra găzduieşte copii cu cu vârsta între 5 şi 16 ani, iar seriile în care mai sunt locuri disponibile în această vară sunt: 28 iulie-3 august, 4-10 august şi 1-7 septembrie. Copiii dornici să descopere o lume în care predomină curajul şi prietenia sunt aşteptaţi cu braţele deschise la ateliere de pictură şi heraldică, improvizaţie şi teatru, scrimă cu spadă, tir cu arcul şi alte activităţi surpriză, toate desfăşurate în spiritul epocii medievale.

O vacanţă medievală pentru copiii dornici de cunoaştere

            Departe de poluare, de aglomeraţia copleşitoare a oraşului şi de grijile oamenilor mari se desfăşoară cea de-a cincea ediţie a Taberei Medievale pentru Copii. În inima naturii, între 28 iulie şi 7 septembrie vor avea loc ultimele trei serii din această vară ale taberei. Timp de o săptămână, copiii participă la ateliere educative de pictură şi heraldică medieval ă, scrimă cu spadă medievală, tir cu arcul, improvizaţie şi teatru medieval, realizare manuală a hârtiei. La acestea se adaugă numeroase alte activităţi: drumeţii, excursii, jocuri de cunoaştere, proiecţii de film cu specific istoric, ateliere de cunoaştere a florei specifice zonei, legende şi istorisiri la foc de tabără.

            Sub supravegherea atentă a instructorilor, copiii participă la activităţi şi ateliere educative şi recreative, favorabile dezvoltării creativităţii, imaginaţiei şi formării spiritului de echipă şi de onoare.

            Promovând întoarcerea la o perioadă bazată pe valori morale, tabăra propune participanţilor o săptămână fără internet, telefoane mobile sau televizor, în care joaca se împleteşte armonios cu lecţiile de viaţă. Tabăra Medievală pentru Copii îi pregăteşte pe cei mici să înfrunte obstacolele vieţii cu demnitate şi respect faţă de sine şi de ceilalţi. Plină de momente de neuitat în mijlocul naturii, Tabăra Medievală este locul ideal pentru conturarea personalităţii copiilor.

            Noutatea ediţiei 2013 o reprezintă seria de limbă germană, organizată în parteneriat cu Centrul de limba germană iQWeLT în perioada 28 iulie–3 august.

           Tabăra este deschisă participării copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 16 ani iar în acest moment mai sunt disponibile locuri în ultimele trei serii din această vară: 28 iulie-3 august, 4-10 august şi 1-7 septembrie.

            Cu un număr din ce în ce mai mare de doritori, locurile pentru înscrieri sunt limitate. Detalii legate de modalităţile de înscriere şi alte informaţii utile puteţi găsi folosind datele de contact de mai jos:

 

Laurenţiu Constantin

Tel.: 0725.22.33.94.       E-mail: office@medievalpraxis.ro          www.tabara-medievala.ro

Despre Medieval Praxis


Agenţie de Relaţii Publice specializată în organizarea de evenimente culturale şi educative dedicate muzicii vechi şi artelor Evului Mediu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medieval-praxis/o-vacanta-medievala-pentru-copiii-dornici-de-cunoastere