Micul Prinț

Locul desfasurarii: Casa de Cultură a Studenților, Sala Buzunar

Organizator: Asociația MeduArt, Palatul Copiilor, Cenaclul Vox Napocensis

Micul Prinț

Asociația MeduArt împreună cu partenerii săi Palatul Copiilor , Casa de Cultură a Studenților și Cenaclul Vox Napocensis vă invită la piesa de teatru „Micul Prinț”.

Piesa de teatru Micul Prinț („Le petit prince”) este o adaptare după romanul lui Antoine de Saint-Exupéry, pe fragmente de muzică instrumentală și ambientală. Trupa Préambule prin spectacolul „Micul prinț” dorește sǎ readucǎ la viațǎ universul copilǎriei inocenței prin intermediul cǎlǎtoriei inițiatice pe care personajul principal o realizeazǎ în cǎutarea adevǎratului sens al vieții. Micul prinț ne învațǎ sǎ visǎm, sǎ ne bucurǎm de ceea ce avem și sǎ apreciem ceea ce avem. Ne reamintește constant cât de simplu este sǎ fii fericit.

Spectacolul este în limba franceză.

Evenimentul face parte din cadrul Festivalului Îngerilor, realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Susținem Cluj-Napoca 2021, Capitală Culturală Europeană, oraș candidat.

Despre MEDUART

Asociatia cultural-artistică MeduArt s-a născut din dorința de a susține activitățile creative, de a sprijini valorile artistice prin promovarea artei ca pe un mijloc de autocunoaștere, afirmare, valorizare și construire a personalității, ce permite conectarea cu sine însuși și de a dezvolta capacitatea de expresie și comunicare în relațiile interumane.

Confirmare pana la data: 29 mai 2013

Participare: Intrare libera