Alege cel mai bun serviciu de criolipoliza Bucuresti 2020 de la artist-touch.ro salon

BUCURESTI - 28 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate

Stii ce este criolipoliza? Acesta este singurul tratamen nechirugical care elimina grasimile din corp prin inghetarea tesuturilor adipoase. In doar cateva minute vei scapa de grasimea nedorita. Este o metoda revolutionara folosita atat de catre barbati cat si de catre femeile care doresc sa arate mai bine

oferta criolipoliza bucuresti 2020

oferta criolipoliza bucuresti 2020

Prin aceasta inghetare partea moale si fara vlaga a corpului va fi mai tonifiata si mai sanatoasa. 

Vrei sa stii cum actioneaza aceasta procedura?

Ei bine, prin criolipoliza sa raceste imediat nivelul subcutanat al grasimii, mai exact zona care se afla imediat sub piele. Temperatura scade pana la 0 grade Celsius si celulele adipoase vor fi omorate. Trebuie sa mai stii ca procedura nu afecteaza sub nicio forma pielea sau muschii.

Intreaga procedura nu este dureroasa si nu implica disconfort. In timp ce te bucuri de acest tratament vei putea citi sau vei putea asculta muzica in voie.  Pe langa toate astea procedura in sine nu necesita spitalizare iar tu iti poti relua activitatile de zi cu zi imediat dupa ce termini sedinta.

Artist touch salon – pentru cel mai bun serviciu de criolipoliza Bucuresti

In cadrul salonului  Artist touch salon vei avea parte de cel mai calitativ tratament. Doar aici iti vei putea recapata silueta la care visezi, prin cateva sedinte.

Prețul unei ședințe de criolipoliză este de 499 lei pe oră, iar într-o oră pot fi tratate mai multe zone ale corpului. Așadar, Artist Touch Salon oferă cel mai bun preț criolipoliză

In maxim 12 saptamani vei avea parte de cele mai bune rezultate din cate exista fara ca vreun ac sa se atinga de tine. Pentru a avea cele mai bune rezultate intr-o singura zona ai nevoie de 3 sedinte a cate 60 de minute fiecare. Aceste sedinte trebuie sa repete la un interval de minin 3 saptamani.   Doar in 3 sedinte poti scapa de 5-6 cm in circumferinta. Daca vrei sa ai parte de rezultate exceptionale trebuie sa alegi aceasta procedura.

Exista reactii adverse?

Ei bine, nu. Nu vei simti durere, nu vei avea vanatai si nu vei avea complicatii. Totul se va desfasura cat mai bine posibil.

Criolipoliza nu necesita incizii sau anestezie de aceea nu trebuie sa iti faci griji. Vei avea o simpla roseata pe piele care va persista cateva ore dupa care nu vei mai avea niciun simptom. In primele 24 de ore este recomandat sa te feresti de caldura deoarece zona asupra careia s-a internevit este mai sensibila. 

Ca sa iti poti pastra rezultatele pe care le obtii in urma acestei proceduri trebuie sa ai o dieta echilibrata, sa te hidratezi si sa faci sport.

Daca vrei sa afli mai multe detalii te rugam sa accesezi link-ul cu rezultate criolipoliza 2020

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mega-anunt/alege-cel-mai-bun-serviciu-de-criolipoliza-bucuresti-2020-de-la-artist-touch-ro-salon