Motive pentru care sa devii client MegaHost

BUCURESTI - 8 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Internet

MegaHost, una dintre cele mai bune firme de hosting din Romania, cu o vechime de 12 ani pe nisa serviciilor de profil autohtone, ofera celor interesati pachete atractive de gazduire web pornind de la tariful lunar modic de doar 0,99 eurocenti.

hosting

hosting

Notorietatea deosebita de care se bucura aceasta companie in randul specialistilor IT, dar si al marelui public, este o garantie a faptului ca, in ciuda pretului extrem de mic al pachetelor de servicii, aceastea sunt de o calitate excelenta, dovada multitudinea de clienti satisfacuti.

Beneficiarii serviciilor MegaHost se bucura de asistenta tehnica de un inalt nivel, 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana.

Iata cate metode de a beneficia de ajutor de specialitate exista, conform declaratiei reprezentantilor firmei, afisata pe site-ul lor de prezentare:

"Indiferent ca este miezul noptii, 5 dimineata, duminica sau sarbatoare legala, asistenta tehnica este disponibila pentru clientii activi non-stop. Punem la dispozitia clientilor diverse metode de contact:

Prin telefon, atat pentru solicitari de natura comerciala, cat si pentru cele de natura tehnica. Tichete de Suport - un sistem tratat prioritar si la care se raspunde foarte rapid. LiveHelp - sistem organizat pe departamente, unde intrati in direct cu un operator. Intrebari Frecvente - sectiune a site-ului, foarte bine organizata pe categorii."

Pachetele de gazduire web oferite beneficiarilor contin o multitudine de componente utile, iar pentru acei clienti care nu stiu ce anume sa aleaga, consultanti amabili si excelent pregatiti profesional sunt gata ca sa le ofere cele mai bune solutii de hosting, destinate sa le satisfaca necesitatile actuale si de perspectiva in privinta acestor servicii absolut necesare cand activezi in mediul online.

Periodic, MegaHost lanseaza promotii atractive, foarte apreciate de catre internautii in cautarea unor abonamente avantajoase de gazduire pentru site-urile, blogurile, forumurile sau magazinele lor online.

Daca totusi, prin absurd, clientul ajunge la concluzia ca pachetul de servicii de hosting ales nu il satisface pe deplin, in maxim 30 de zile de la momentul achizitionarii poate solicita restituirea pretului platit.

In cadrul fiecarui pachet de gazduire web,  se prevede (sub imperiul unor conditii usor de indeplinit de catre client) ca la achizitionare cumparatorul sa primeasca si un domeniu  .com, .org, .net sau info gratuit.

Pachetele de hosting web MegaHost sunt perfecte pentru oricine, indiferent ca este vorba de un blogger, un proprietar de forum, un antreprenor sau o firma. In plus, ele se potrivesc oricarei platforme online.

Pe site-ul companiei sunt puse la vedere informatii despre locatia și specificatiile tehnice ale serverelor detinute, asa incat cunoscatorii pot ca sa le analizeze cu atentie.

Ofertele puse la dispozitia celor interesati sunt cu adevarat deosebite si merita sa le achizitionati.

Mai multe informatii despre companie si serviciile de hosting si inregistrare domenii puteti obtine vizitand www.megahost.ro hosting