Start Nunților: EdenBride.Ro a ieftinit numeroase colecții de rochii de mireasă !

BUCURESTI - 21 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Start nunților!!! Eden Bride, celebrul magazin de rochii de mireasă din București, de pe strada Orzari, numărul 5, a ieftinit numeroase colecții de rochii de mireasă, iar stocurile sunt limitate! Numeroase rochii de mireasă ieftine sunt acum pe rafturile magazinului, oferind ocazia doamnelor și domnișoarelor din România să îmbrace în ziua nunții lor rochii de mireasă prințesă, rochii de mireasă sirenă, rochii de mireasă empire, rochii de mireasă cu trenă, rochii de mireasă de tip A și rochii de mireasă baby doll cu adevărat speciale, la prețuri accesibile!
Colecțiile de rochii de mireasă ieftine sunt impresionante fiind confecționate din cele mai bune materiale: broderii deosebite și țesături fluide, menite să flateze orice trup, evidențiind trăsăturile mirobolante ale mireselor fericite. Inspirația designerilor au fost vedetele, regalitățile și celebritățile nemuritoare ale tuturor timpurilor.

rochii de miresa ieftine

rochii de miresa ieftine

Start nunților! Ai stabilit deja data nunții?

Rochiile de mireasă Eden Bride sunt disponibile în culori variate, de la albul imaculat al laptelui, până la culoarea fildeșului sau a untului răsfățat de mângâierea unei raze de soare. Magazinul este capabil să satisfacă cele mai exigente gusturi în materie de rochii de mireasă bucuresti , de la cele clasice și deosebit de elegante, până la cele extravagante și îndrăznețe. 

Într-o rochie de mireasă EdenBride , semnată de unul din creatorii de modă cu care magazinul colaborează de ani de zile, vei fi mai mult decât frumoasă în ziua cea mare, vei radia de fericire și te vei simți cu adevărat specială. Rochiile de mireasă de la Eden Bride sunt apreciate de femeile din întreaga țară, și chiar din străinătate, pentru modelele desăvârșite, rafinamentul indubitabil, pentru eleganța lor remarcabilă, dar și pentru calitatea lor evidentă. 

Start Nunților: Eden Bride a ieftinit numeroase colecții de rochii de mireasă!

Dar înainte de a alege rochia de mireasă ideală pentru tine, iată când NU se fac nunți în anul 2020: 

    În zilele de post (indiferent când sunt acestea în an);În zilele Praznicelor Împărătești și în ajunul acestora (Nașterea Maicii Domnului, Înălțarea Sfintei Cruci, Intrarea Maicii Domnului în Biserică, Nașterea Domnului, Botezul lui Iisus, Întâmpinarea Domnului, sărbătoarea denumită Bunavestire, Duminica Floriilor, Înălțarea Domnului, Pogorârea Duhului Sfânt, Schimbarea la Față și Adormirea Maicii Domnului). 23 februarie – 29 februarie când se lasă sec de carne;1 martie – 19 aprilie când este Postul de Sfintele Paști;20 aprilie – 26 aprilie când este Săptămâna Luminată;15 iunie – 28 iunie când este Postul Sfinților Petru și Pavel;1 august – 15 august când este Postul Adormirii Maicii Domnului;14 noiembrie – 24 decembrie când este Postul Nașterii Domnului;25 decembrie – 6 decembrie 2021 când este perioada de la Crăciun și până la Bobotează. 

Așadar, înainte de a stabili data nunții, verifică când nu se fac nunți în anul 2020,  programeaz-te pentru o probă la Eden Bride și alege rochia de mireasă ideală din zecile de modele disponibile la un preț redus. 

Rochiile de mireasă Eden Bride pot fi achiziționate sau anumite modele chiar închiriate!!!

În plus, pentru a te asigura că accesorizezi potrivit rochiile de mireasă, Eden Bride îți pune la dispoziție și o gamă fabuloasă de accesorii și bijuterii potrivite mireselor, cu ajutorul cărora îți vei perfecționa imaginea în ziua nunții tale. 

Ideile geniale ale creatorilor de modă cu care colaborează Eden Bride au fost folosite pentru a crea rochii de mireasă divine, de care să se poată bucura orice femeie din România, indiferent de statutul financiar, înălțime sau greutate. 

Eden Bride este răspunsul pentru rochia de mireasă a visurilor tale! Grăbește-te, programează-te pentru o probă și profită ACUM de gama variată, încă disponibilă, de rochii de mireasă ieftine

Creațiile Eden Bride te așteaptă, draga noastră!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mega-anunt/start-nuntilor-edenbride-ro-a-ieftinit-numeroase-colectii-de-rochii-de-mireasa