Locuinte perfecte (de vis), la preturi promotionale, in cea mai accesibila zona a Capitalei

BUCURESTI - 23 februarie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Social, Imobiliare

Live site

Muta-te la casa ta cu Mega Residence!
Lasa chiria si muta-te chiar maine la casa ta, in unul din cele mai ravnite ansambluri rezidentiale din sudul Bucurestiului, este indemnul specialistilor imobiliari, care ies in intampinarea clientilor cu o oferta de nerefuzat. Locuinte la cheie, situate intr-o zona deosebita a Capitalei - linistita, dar in acelasi timp si foarte aproape de statiile RATB si metrou - pot fi achizitionate in aceasta primavara la preturi promotionale.

Locuinte perfecte (de vis), la preturi promotionale, in cea mai accesibila zona a Capitalei

Specialistii imobiliari au ajuns la concluzia ca, in prezent, a devenit mai avantajos sa iti cumperi o casa, decat sa stai cu chirie. In aceste context, dezvoltatorul ansamblului imobiliar Mega Residence iese in intampinarea celor care au inteles ca decizia de a investi in propria locuinta este avantajoasa (o economie de cateva zeci de euro lunar si, la final, o casa), oferind preturi sub media pietei pentru garsoniere si apartamente la cheie.

Oferta este valabila pana la finalul lunii martie 2015, pentru locuintele ansamblul Mega Residence - unul dintre cele mai apreciate proiecte imobliliare din sudul Capitalei, atat pentru zona linistita in care este amplasat, cat si pentru calitatea finisajelor interioare si siguranta constructiei. 

Situat in Sectorul 4, pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 57-59, ansamblul rezidential ofera acces rapid catre centrul orasului. Se poate ajunge atat prin intermediul transportului in comun de suprafata, cat si al metroului. Practic, statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la doar 5-6 minute de mers pe jos. De asemenea, clientii au posibilitatea de a-si face cu usurinta cumparaturile necesare, in imediata apropiere a complexului imobiliar aflandu-se mai multe centre comerciale. Este vorba de Grand Arena Mall, Carrefour, Lidl, Metro, Selgros, Auchan sau Jumbo. Exista, totodata, si numeroase posbilitati de petrecere a timpului liber, scoli, gradinite si parcuri, iar in maximum 15 minute se poate ajunge cu masina in centrul Bucurestiului.

Pe langa atuurile oferite de pozitionarea deosebita si designul placut al blocurilor, achizitionarea unei locuinte la Mega Residence Metalurgiei prezinta si avantajul ca te poti muta imediat in casa ta. Asta deoarece dezvoltatorul acestui proiect imobiliar ofera clientului locuinte la cheie, nu doar cu proiecte si promisiuni - probleme cu care s-au confruntat foarte multi dintre cei care si-au dorit o locuinta noua in Bucuresti.

Cele doua imobile ale ansamblului sunt finalizate in proportie de 100%iar preturile care pornesc de la 21.500 de euro au facut ca peste 70% dintre locuinte sa fie vandute in doar cateva luni. De asemenea, alte cateva apartamente si garsoniere din ansamblul rezidential situat in Berceni au fost rezervate deja de clienti.

Cu siguranta, se poate spune ca Mega Residence este locul perfect atat pentru tinerii care-si doresc o garsoniera la un pret foarte accesibil - dar, in acelasi timp, si cu acces rapid catre centrul Capitalei - cat si pentru familiile cu copii, care vor sa isi cumpere o locuinta mai spatioasa, intr-o zona linistita, cu spatii verzi, dar care sa le ofere si confortul urban. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mega-residence/locuinte-perfecte-de-vis-la-preturi-promotionale-in-cea-mai-accesibila-zona-a-capitalei