Profita de "Prima Casa" si ia-ti o locuinta in ansamblul rezidential preferat de inginerii constructori!

BUCURESTI - 17 februarie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Social, Imobiliare

Live site

"Acasa" este un cuvant pe care fiecare dintre noi il rosteste zilnic, insa nu multi se pot lauda cu propria casa, chiar daca in prezent piata imobiliara este propice achizitionarii unei locuinte. In acest context, clientii Mega Residence pot beneficia de o oferta promotionala prin programul "Prima Casa". Oferta este valabila la cumpararea unei garsoniere sau a unui apartament din complexul Mega Residence Metalurgiei, pana in data de 31 martie.

Ansamblul rezidential Mega Residence

Ansamblul rezidential Mega Residence

In plus, clientii care vor achita integral pretul locuintei in maximum 30 de zile de la semnarea contractului vor beneficia de o reducere de 5%.

Specialistii imobiliari spun ca este un moment favorabil unei investitii in propria locuinta - avand in vedere ca ratele prin "Prima casa", spre exemplu, sunt mult mai mici decat chiriile - iar imobilele noi din zona de sud a Bucurestiului au avantajul ca pot oferi confortul urban la preturi mult mai mici comparativ cu celelalte zone ale Capitalei.

Astfel, pretul unei garsoniere  din complexul imobiliar Mega Residence - unul dintre cele mai apreciate proiecte din zona de Sud a Capitalei - porneste de la 21.500 de euro, iar un apartament cu 2 camere se vinde cu 33.500 de euro (cu TVA inclus). De asemenea,  un apartament spatios cu 4 camere si cu o suprafata construita de 100 de metri patrati costa doar 79.000 de euro, pret excelent pentru finisarile premium si locatia avantajoasa.

Raportul pret - calitate, cel mai bun de pe piata imobiliara a Capitalei  

Chiar daca preturile locuintelor sunt mai mult decat accesibile, dezvoltatorul Mega Residence nu a facut rabat de la calitate. "Urmarim siguranta constructiei pas cu pas si folosim materiale si tehnologii performante", spun reprezentantii ansamblului imobiliar.

Elemente ce se regasesc, de altfel, in interesul manifestat de clienti, printre care si cativa ingineri constructori. Faptul ca acestia au decis sa isi achizitioneze o locuinta la Mega Residence, in urma unor analize amanuntite, reprezinta o garantie a calitatii constructiei.

Mai mult, imobilele din cadrul Mega Residence Metalurgiei se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, fiecare garsoniera si apartament beneficiind de contorizare separata si centrala proprie.

Toate aceste lucruri au facut ca Mega Residence sa fie unul dintre cele mai apreciate proiecte imobliliare din zona de Sud a Capitalei, circa 70% din locuintele complexului fiind  vandute in numai cateva luni.

Cei interesati de oferta si reducerile la apartamentele si garsonierele din Berceni pot afla mai multe detalii accesand site-ul www.megaresidence.ro, sau luand legatura direct cu dezvoltatorii ansamblului rezidential.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mega-residence/profita-de-prima-casa-si-ia-ti-o-locuinta-in-ansamblul-rezidential-preferat-de-inginerii-constructori