Crăciun Fericit, MAMA!

BUCURESTI - 11 decembrie 2007

Comunicat tip General in Social

Magnetique îndeamnă la conştientizare, prin campania Christmas Eve.

Crăciun Fericit, MAMA!

Magnetique demarează, în perioada 1-24 decembrie 2007, Christmas Eve, campanie de conştientizare a problemelor cu care se confruntă copiii din centrele de plasament, copii ce nu se bucură de dragostea oferită de părinţi.

Principalul scop al campaniei nu este neapărat strângerea de donaţii, ci mai mult conştientizarea acestei probleme sociale, atât în cadrul echipei Magnetique, în cadrul companiilor partenere, cât şi la o scară cât mai largă. Christmas Eve îşi propune să sensibilizeze acele persoane care, deşi au resursele şi dorinţa de a-i ajuta pe cei care se confruntă cu greutăţi, rareori îşi gasesc o pauză în program, pentru a-şi pune în aplicare planurile generoase.

Christmas Eve caută voluntari, dispuşi să petreacă o zi în cadrul unuia dintre centrele selectate, alături de un grup de copii. Pana in acest moment s-au inscris la Christmas Eve: NetBridge Development, Ringier Romania, Sanoma Hearst Romania.

La finalul perioadei de voluntariat, în data de 24 decembrie, echipa Christmas Eve va oferi copiilor şi donaţiile acumulate pe toată perioada desfăşurarii campaniei, la sediile celor doua centre de plasament vizate: Centrul de plasament “Orhideea” şi Centrul de plasament Sf. Petru şi Pavel.

Pentru participanţi, Magnetique a deschis un centru de donaţii la sediul său, din strada Panait Istrati nr. 55, în care se acceptă: produse alimentare, jucării, rechizite, obiecte vestimentare noi.

Jurnalul campaniei, înscrierile la aceasta, detaliile referitoare la program, precum şi modalitatea în care se pot realiza donaţii sunt prezentate pe blogul www.ChristmasEve.ro.

Christmas Eve este doar prima dintr-o serie de campanii sociale pe care compania Magnetique îşi propune să le organizeze în viitor.

Despre menreport

Despre Magnetique:

Magnetique deţine în portofoliul său două dintre cele mai importante reviste online pentru femei - iDieta.ro, cea mai numeroasă şi activă comunitate de femei din România si Stiletto.ro, lifestyle feminin exclusivist -, Notoriu.ro, ştiri online de media şi business, MenReport.ro, un spatiu de joacă adresat exclusiv publicului masculin, Jossip.ro, entertainment si celebrity gossip, Maze.ro, revista online de travel si going-out.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul: www.magnetique.ro.
Diana Nedelea
Marketing Manager
MAGNETIQUE
irresitible.attraction
Telefon/fax: +40 (0) 21 665.75.55/88/99
GSM: 0747.06.00.41