Incheiere program Granduri pentru capital de lucru agrii food

Bacau - 29 mai 2023

Comunicat tip General in #CSRcovid19

Proiect cofinantat din fonduri de deavoltare regioanala prin programul operational competitivate Axa prioritara 3 Sprijinirea imm-urilor ca reactie la pandemia covid 10, prioritate de investitii 3d. sprijinirea capacitatii IMM-urior de a creste pe piata regionale, nationale si internationale si de ase angaja in procelele de inovatie

07.05.2023

[Anunț finalizare proiect  Granturi pentru capital de lucru Agri _Food”Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia Covid19, Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe piata regionala , natioanala si internationala si de a se angaja in procesele de inovare” – MERCUR SERVICE SRL]

SC MERCUR SERVICE SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Finanțarea activității SC MERCUR SERVICE SRL” proiect  nr RUE 15766 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 22.09.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității firmei în contextul depășirii crizei provocate de pandemia COVID 19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 333.9834,73 lei din care : 288.678,9 lei grant si 43615.00 lei cofinanțare.3

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

[Date de Contact]

Persoană de contact:

Popovci Florentina

www.delcieadeevrika.ro

office@mercurservice.ro

0728262479

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mercur-service-srl/incheiere-program-granduri-pentru-capital-de-lucru-agrii-food