Camay i-a adus unei bucurestence un Peugeot 206 de ziua onomastica

BUCURESTI - 15 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Maria Ganea de 51 de ani din Bucureşti a câştigat un autoturism Peugeot 206 în cadrul promoţiei „Lasă-te condusă de senzaţiile Camay!”. Surpriza a fost extrem de placută, deoarece tragerea la sorţi s-a desfaşurat chiar în ziua Sfintei Maria, când câştigătoarea sărbătorea onomastica.

Camay i-a adus unei bucurestence un Peugeot 206 de ziua onomastica

Promoţia „Lasă-te condusă de senzaţiile Camay!” s-a desfăşurat în perioada 11 iulie – 31 august. Participanţii au trimis două coduri de bare de pe etichetele unui săpun şi unui gel de duş. Primii 1.000 de participanţi au primit ca premii garantate câte un accesoriu elegant, iar la tragerea la sorţi de la finalul campaniei, 10 participanţi s-au putut bucura de câte o ţinută vestimentară Ziggo în valoare de 250 euro. Premiul cel mare a fost autoturismul Peugeot 206, o maşină la fel de seducătoare ca şi noua colecţie Camay. Valoarea totală comercială a premiilor a fost de 13.936 euro.

„Am primit telefonul care mă anunţa că am câştigat maşina chiar de Sf. Maria când îmi sărbătoream ziua onomastică. Nu-mi venea să cred ce noroc am avut! Este cu siguranţă cel mai frumos cadou pe care l-aş fi putut primi vreodată!”, declară Maria Ganea, câştigătoarea promoţiei Camay.

Camay a lansat în această vară colecţia de geluri de duş şi a adaugat două noi parfumuri bine cunoscutei game de săpunuri. Acum ai la dispoziţie 7 variante: Classique, Chic, Sensuelle, Romantique, Mystique, Optimistique (disponibile atât ca săpun, cât şi ca gel de duş) şi Vitale (săpun). Special concepute pentru femeile care apreciază produsele de înaltă calitate şi senzaţia unică a fiecărei miresme Camay, noua colecţie te îndeamnă să exprimi multiplele faţete ale personalităţii tale. Preţul aproximativ al produselor este 1,5 RON pentru săpunuri şi 6,1 RON pentru gelurile de duş.

Despre Mercury Promotions

Astăzi, produsele Procter&Gamble intervin de cel puţin 2 miliarde de ori pe zi în viaţa consumatorilor din întreaga lume. Compania deţine în potofoliu unele dintre cele mai importante mărci, recunoscute pentru calitatea lor: Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Pantene®, Bounty®, Pringles®, Lenor®, Head & Shoulders® şi Wella. Procter&Gamble are peste 110.000 de angajaţi în peste 80 de ţări. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi: www.pg.com.
Ana Bucur
PR Executive
Mercury Promotions
Tel.: 204.65.65
Fax: 204.65.66
E-mail: ana.bucur@mercurypromo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mercury-promotions/camay-i-a-adus-unei-bucurestence-un-peugeot-206-de-ziua-onomastica