Mercury Promotions a desfasurat pentru Coca-Cola campania “Ti-e pofta de racoare “

BUCURESTI - 3 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mercury Promotions si Coca Cola HBC au desfasurat campania „Ti-e pofta de racoare”, prin care s-a testat reactia consumatorilor la un nou produs de pe piata: Amita Fun – Ice Lollies. Produsul este o inghetata din suc de fructe, usor de preparat, care se adreseaza in special celor mici, dar si parintilor deopotriva.

Mercury Promotions a desfasurat pentru Coca-Cola campania “Ti-e pofta de racoare “

Amita Fun este un brand Coca Cola HBC si este importat din Grecia. Produsele sunt disponibile sub forma de suc de fructe de inghetat in trei arome: mere, capsuni si portocale. Pentru a obtine o inghetata racoritoare si savuroasa, produsul trebuie tinut minim doua ore la congelator si consumat in max 10 minute de cand a fost scos de la rece.

Amita Fun – Ice Lollies si-au intalnit consumatorii in 5 locatii din Bucuresti, in perioada 6.08.2004 – 22.08.2004. Actiunea a targhetat atat copiii, cat si parintii. Cei mici au fost atrasi intr-o lume de poveste, in care au fost invitati sa descopere placerea de a-si prepara singuri o inghetata. Standul de sampling, sub forma unui castel de poveste, oferea copiilor deliciul transformarii magice a sucului de fructe care intra in castel in inghetata savuroasa Amita Fun. Comunicarea cu parintii s-a facut prin materiale scrise ce explicau produsul si modul in care acesta trebuie consumat.

Ideea promotiei a venit din dorinta de a exersa impreuna cu copilul obiceiul de consum, de a-l invita sa experimenteze cum poate ingheta singur produsul Amita Fun, de a-i transforma toata asteptarea intr-o bucurie si distractie.

Despre Mercury Promotions

Echipa care a colaborat la implementarea campaniei „Ti-e pofta de racoare” a fost formata din: Beatrice Moica - Category Manager, Doru Rusanescu - Category Executive din partea Coca-Cola HBC Romania si Carmen Dinu - Account Manager, Laura Sinca - Account Executive, Ruxandra Petrescu - Senior Copywriter, Liviu Turcanu - Art Director, Nicoleta Brezan - Field Project Manager din partea Mercury Promotions.
Pentru informaţii suplimentare:
Bianca Iuga – PR Director
Telefon: 204.65.65
Fax: 204.65.66
E-mail: bianca.iuga@mercurypromo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mercury-promotions/mercury-promotions-a-desfasurat-pentru-coca-cola-campania-ti-e-pofta-de-racoare