MERCURY PROMOTIONS A ORGANIZAT CEA DE A PATRA EDIŢIE A PANTENE BEAUTY AWARDS

BUCURESTI - 22 aprilie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru al treilea an consecutiv, Mercury Promotions este agenţia care organizează Gala Pantene Beauty Awards, Oscarurile Industriei de Frumuseţe care recunosc talentul de excepţie al celor mai buni profesionişti din acest domeniu. Elita Industriei de Frumuseţe şi celebrităţi din lumea modei şi a show-businessului au participat în data de 7 aprilie, la Teatrul Naţional din Bucureşti la Pantene Beauty Awards 2004.

MERCURY PROMOTIONS A ORGANIZAT CEA DE A PATRA EDIŢIE A PANTENE BEAUTY AWARDS

Premiile vin să sărbătorească spiritul frumuseţii şi sunt oferite de Pantene Pro-V, marca de îngrijire a părului numărul 1 în lume pentru părul sănătos. Asimilate drept Oscar-urile Industriei autohtone de frumuseţe, premiile decernate în cadrul Galei Pantene Beauty Awards, au ca finalitate recunoaşterea talentului acelora care excelează în domeniu. De la modele, la artişti în machiaj, de la fotografi, la stilişti, de la ziarişti, la personalităţi din showbiz, toţi cei nominalizaţi la Gala Pantene, au avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea Industriei de Frumuseţe în anul 2004.

Gazda evenimentului a fost vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, iar spectacolul regizat de Beatrice Rancea a strălucit prin participarea extraordinară a Loredanei. Pe podiumul Pantene Beauty Awards au urcat nenumărate vedete, premianţi dar şi celebrităţi care au înmânat premiile. Printre acestea s-au numărat Doina Levintza, Cătălin Botezatu, Andreea Raicu, Daniela Nane, Iulia Dobrin, Andreea Esca şi Alexandre Eram, Andi şi Olivia Moisescu, Cristian Tabără, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu.

Tânarul designer Ana Maria Lungu, căştigătoarea premiului „Pantene New Look” în cadrul ediţiei precedente, a delectat participanţii la Gala Pantene Beauty Awards cu o colecţie intitulată „Pantene Goddess” şi inspirată din atitudinea specifică femeii Pantene – puternică şi permanent înconjurată de frumuseţe. Câştigător la categoria „Pantene New Look” a fost, anul acesta, tânărul designer Denis Predescu.

Emoţii au fost, atât in sală cât şi în culise, şi la anuntarea premiului ”Părul Pantene al Anului”. Acest premiu este decernat pentru a doua oară consecutiv unei tinere cu păr frumos şi sănătos, reprezentativ pentru standardul de frumuseţe Pantene, aleasă de către un juriu de specialitate dintre cele şapte finaliste ale campaniei naţionale desfăşurate în luna martie de către Mercury Promotions în şapte dintre cele mai importante oraşe. Câştigătoarea care va reprezenta marca Pantene în activităţile promoţionale în anul 2005 este Roxana Gîdinceanu din Braşov. Ea a demonstrat că este atât o fată cu păr frumos, reprezentativ pentru standardul Pantene de frumuseţe, sănătate şi rezistenţă a părului, cât şi o tânără cu personalitate şi eleganţă înnăscută.

Despre Mercury Promotions

Echipa Mercury Promotions care a contribuit la strălucirea serii: Mihaela Rădulescu – Client Service Director, Olivia Catană – Account Executive, Melania Ghiga – PR & Special Events Manager, Claudia Niculae – Special Events Executive, Ana Bucur – PR Executive, Adrian Păculea – Project Manager, Carmen Cozmanciuc – Project Leader, Cristina Diaconescu – Art Director, Amelia Gheorghiu – Copywriter, Alexandru Vetrescu – Traffic Manager, Bianca Petre – Production Manager.
Pentru mai multe informaţii şi fotografii:
Ana Bucur
PR Executive
Telefon: +40-21-204.65.65
Fax: +40-21-204.65.66
E-mail: ana.bucur@mercurypromo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mercury-promotions/mercury-promotions-a-organizatcea-de-a-patra-editie-a-pantene-beauty-awards