Mercury Promotions derulează pentru Peugeot a treia campanie integrată în trei luni

BUCURESTI - 10 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mercury Promotions a încheiat campania naţională ATL pentru promovarea modelului Peugeot 206 X-Design, o serie specială valabilă pentru berlina cu 5 uşi echipată cu 3 tipuri de motorizare. Într-o piaţă auto tot mai agresivă din punctul de vedere al ofertelor comerciale tip discount, Mercury a venit cu un concept care să comunice ofertele Peugeot într-un mod creativ şi memorabil.

Mercury Promotions derulează pentru Peugeot a treia campanie integrată în trei luni


Conceptul campaniei este „Visul oricărui discount” şi porneşte de la ideea în jurul căreia se ţese spotul tv pentru 206 – orice maşină visează să fie Peugeot 206, dar oricât încearcă nu reuşeşte pentru că această maşină este unică. De aici până la comunicarea ofertei nu a mai fost decât un pas – orice discount vrea să fie la fel de special şi de bun ca cel pentru seria 206 X-Design.

Campania pentru Peugeot 206 X-Design s-a derulat prin urmatoarele canele media: televiziune, radio şi presa scrisă, pe parcursul lunii octombrie şi este a treia campanie desfăşurată în tot atâtea luni pentru contul Peugeot. În luna august, Mercury a creat şi implementat campania pentru Peugeot Partner, iar în septembrie pentru Peugeot 307 X-Line.

„Prin aceste trei campanii dezvoltate în primele trei luni de colaborare cu echipa Peugeot, am început în forţă activităţile de comunicare integrată pe care le desfăşurăm pentru acest cont. În acest moment, pregătim lansarea a încă două modele, unul dintre ele revoluţionar la nivel de clasă”, spune Carmen Dinu – Account Manager pentru Peugeot.

Peugeot este primul mare cont integrat câştigat de Mercury Promotions, un succes al noii echipe construite în ultimul an, care confirmă capacitatea agenţiei de a furniza servicii through-the-line.

Despre Mercury Promotions

Echipa Mercury care lucrează pe campaniile Peugeot este formată din Carmen Dinu – Account Manager, Adina Feneşan – Account Executive, Darlan Moraes Jr. – Creative Director, Corina Pleşea – Copywriter şi Irina Chira – Art Director.
Bianca Iuga, PR Director
Ana Bucur, PR Executive
Telefon: +40-21-204.65.65
Fax: +40-21-204.65.66
E-mail: bianca.iuga@mercurypromo.ro, ana.bucur@mercurypromo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mercury-promotions/mercury-promotions-deruleaza-pentru-peugeota-treia-campanie-integrata-in-trei-luni