“Urmează-ţi inima şi câştigă!” - În zilele de 8, 9 şi 10 martie, caravana MAGGI se află în Bucureşti! Lipeşte inima MAGGI pe fereastră şi poţi câştiga zilnic până la 1000 de euro!

BUCURESTI - 9 martie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Trei caravane MAGGI au plecat din Bucureşti la dată de 28 februarie pentru a vizita 40 de oraşe din întreaga ţară. În prima săptamană, 60 de români care au ales să lipească inima MAGGI pe fereastră au fost răsplătiţi de caravana MAGGI.

“Urmează-ţi inima şi câştigă!” - În zilele de 8, 9 şi 10 martie, caravana MAGGI se află în Bucureşti! Lipeşte inima MAGGI pe fereastră şi poţi câştiga zilnic până la 1000 de euro!

Cu ocazia primei vizite a caravanei la Bucureşti din perioada 28 februarie – 2 martie, 9 consumatori fideli ai produselor MAGGI au fost recompensaţi cu premii în valoare de 2800 de euro. Ei au ales să gătească din inimă şi au fost răsplătiţi de MAGGI cu 200 de Euro pentru inima MAGGI lipită pe fereastră şi cu câte 50 de Euro pentru fiecare produs MAGGI din bucătărie.

Câştigătorii din Bucureşti vizitaţi în perioada 28 februarie – 2 martie sunt:
Eugen Josan Drinceanu, Marie-Louisse Rossler, Veronica-Elena Ionescu, Ioana-Simona Ciocănelea, Anca Adriana Nicolae, Georgeta Constantin, Gherghina Greceanu, Radu Sebastian, Mihail-Gabriel Iancu.

Norocoşii câştigători pot fi văzuţi în fiecare seară de luni pană vineri de la ora 21:00 pe postul Acasă TV.

Fericirea câştigătorilor s-a simţit nu numai în emoţiile de la sosirea caravanei la uşa lor, ci şi prin lacrimile sau reacţiile pe care le-au avut la înmânarea premiului câştigat.
“Vă mulţumesc mult. Nu m-am aşteptat să păşiţi şi pragul casei mele. Bucuria este imensă. Premiul de la MAGGI a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultima vreme!”, a declarat Ioana - Simona Ciocănelea din Bucureşti, câştigătoarea premiului de 600 de euro.

Dacă vrei să te distrezi din toată inima alături de MAGGI, vino în data de 10 martie, între orele 13.30 şi 15.30 în Piaţa Unirii, unde te invităm să păşeşti în lumea MAGGI. Aici te aşteaptă multă distracţie, jocuri şi premii oferite de MAGGI. Echipa MAGGI vă va pune la încercare imaginaţia, creativitatea şi, de ce nu, căldura sufletească. Vino alături de noi şi ajută-ne ca Bucureştiul să devină pentru o zi capitala MAGGI.

Despre Mercury Promotions

Caravana va reveni la Bucureşti pentru a răsplăti şi alti consumatori fideli. Lipeşte inima MAGGI pe fereastră şi ai încă o şansă de a te număra printre câştigătorii campaniei MAGGI. Urmează-ţi inima şi câştigă!
Pentru informatii suplimentare:
Ana Bucur
Mercury Promotions
Telefon: 204.65.65
Fax: 204.65.66
Email: ana.bucur@mercurypromo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mercury-promotions/urmeaza-ti-inima-si-castiga-in-zilele-de-8-9-si-10-martie-caravana-maggi-se-afla-in-bucuresti-lipeste-inima-maggi-pe-fereastra-si-poti-castiga-zilnic-pana-la-1000-de-euro