Comunicate de presa pe tema merkall

 • ANUNT INCEPERE PROIECT GRANT HORECA

  merkall

  Arad, Arad - 24 decembrie 2021

  Comunicat de MERKALL SRL

  ... merkall SRL anunta lansarea proiectul cu titlul Schema de ajutor de stat Horeca(Grant Horeca) in conformitate cu prevederile OUG nr.224/2020 privind unele masuri de acordarea de sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului , ...   Citeste comunicatul

  Alte informatii despre: merkall

Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul merkall.

Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la merkall. Informatiile despre merkallcuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul merkall, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la merkall va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.