26, 27 februarie - Diagnoza Individuala si de Echipa - un workshop cu Alain Cardon

BUCURESTI - 18 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

'Diagnoza Individuala si de Echipa' este un training acreditat de International Coach Federation conceput pentru managerii preocupati de dezvoltarea echipei pe care o conduc si pentru coachii interesati de dimensiunea sistemica a unui grup.

Acest workshop de formare vizează însuşirea unui instrument de diagnosticare cu ajutorul căruia va putea fi determinat profilul unui director, al unui lider sau al culturii unei echipe şi care poate fi folosit în situaţii de coaching individual sau colectiv. Acest instrument poate fi utilizat de orice participant la acest tip de formare in contextul oricarei echipe sau in interactiunea cu oricare grup.


Fiecare participant la acest workshop (manager, coach, consultant, trainer) va experimenta utilizarea unui chestionar simplu şi eficace şi îşi va putea determina propriile forţe şi slăbiciuni ca profesionist al acompanierii sistemice. O exploatare în colectiv de către întregul grup participant la formare va permite experimentarea acestui instrument în coaching-ul de echipă.


Diferitele piste de exploatare sistemică – individuale, profesionale sau colective (culturale) – vor fi dezvoltate astfel încât, la capătul formării, fiecare va şti să se folosească de acest instrument de diagnosticare atat în coaching-ul individual cat si în cel de echipă.

Mai sunt doar 2 locuri la acest workshop care se bucura de participanti din mai multe tari.

Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon este specialist în coaching-ul de echipa si coach in indrumarea organizatiilor internationale, multiculturale si aflate în tranzitie.
In cadrul I.C.F. şi al S.F Coach (Société Française de Coaching) din Franta, Alain Cardon participa la numeroase conferinte si activitati benevole (este membru în comisiile de examen, organizeaza conferinte internationale, este membru în juriul comitetului de etica etc.)
Metasysteme Coaching - telefon mobil: 0722.950.660, e-mail: monica.grigoriu@metasysteme-coaching.ro