Atelier de dezvoltare profesionala

BUCURESTI - 6 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet, HR, Cursuri

Live site

INDIVIDUAL & TEAM DIAGNOSIS FOR LEADERS AND COACHES
Bucuresti, 21 – 22 Martie 2013

Doua zile intensive de teorie si practica pentru intelegerea echipelor si organizatiilor, a modului in care lucreaza, a felului in care se dezvolta si in care evolueaza in timp, din perspectiva sistemica.

Metasysteme Coaching

Metasysteme Coaching

 Trainer: Alain Cardon, master certified coach – International Coach Federation Cursul este certificat de International Coach Federation validated training (ACSTH - Approved Coach Specific Training Hours). 

-

Trainer:  Alain Cardon,  master certified coach – International Coach Federation Cursul este certificat de International Coach Federation validated training (ACSTH - Approved Coach Specific Training Hours).

La sfarsitul acestui atelier de dezvoltare profesionala, participantii vor beneficia de:

·    intelegere mai clara a propriului profil: potentialul si provocarile pe care le aveti ca  membri in echipa, executivi, manageri, coachi sau consultanti. Intelegerea de sine este foarte importanta atunci cand lucrezi cu o echipa si in echipa, cand participi la cresterea si dezvoltarea ei.

·    introducere in teoria sistemica si aplicatiile ei in leadership, project management, dezvoltare organizationala, coaching de echipa si coaching organizational.

·    intelegerea echipei in calitate de conducator si realizator de peformanta care manageriaza proiecte si are totodata un rol central  in cadrul organizatiei.          

Taxa de participare : 700 eur /2 zile de training + 24% TVA

Pentru detalii privind inscrierea, contactati  Metasysteme Coachinge-mail: gabi.mazilu@gmail.com;  mobil : 0733 988 678

www.metasysteme-coaching.ro