ATELIER DE FORMARE: INDIVIDUAL & TEAM DIAGNOSIS 21-22 FEBRUARIE 2011, HOTEL J.W. MARRIOTT

BUCURESTI - 13 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura

Două zile consecutive de formare, pentru un grup de maximum 20 de participanţi (coaching sistemic individual şi de echipă, formator şi consultant).

Acest atelier de formare vizează însuşirea unui instrument de diagnosticare cu ajutorul căruia va putea fi determinat profilul unui director, al unui lider sau al culturii unei echipe şi care poate fi folosit în situaţii de coaching individual sau colectiv. Acest instrument este liber de drepturi şi poate fi utilizat de orice participant la acest tip de formare.

Fiecare participant la atelierul de formare (în coaching, în consultanţă de formare) va experimenta utilizarea unui chestionar simplu şi eficace şi îşi va putea determina propriile forţe şi slăbiciuni ca profesionist al acompanierii sistemice. O exploatare în colectiv de către întregul grup participant la formare va permite experimentarea acestui instrument în coaching-ul de echipă.

Diferitele piste de exploatare sistemică – individuale, profesionale sau colective (culturale) – vor fi dezvoltate astfel încât, la capătul formării, fiecare va şti să se folosească de acest instrument de diagnosticare în coaching-ul individual, de lider, de director, sau în cel de echipă.

Trainer: Alain Cardon, Master Certified Coach – The International Coach Federation

Tariful de participare : 600 eur/pers./2 zile + TVA

Certification: The International Coach Federation validated training(ACSTH) for coaches.

Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon, Master Certified Coach:

Coach, trainer si consultant international, Alain Cardon este autor si co-autor a peste zece lucrari despre Analiza Tranzactionala, Abordarea sistemica, Formare si Pedagogie, Comunicare si Management, Meseria de Coach individual, de echipa si de organizatie.

Alain Cardon este conferentiar in domeniul coaching-ului si al managementului, in cadrul Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), al Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala si al International Coach Federation de la Sitgès (Spania), al Societatii Franceze de Coaching din Paris si din Lyon.

Activitatea sa de coach si de consultant se desfasoara pe plan international si include indrumarea companiilor in profunzime, pe o durata medie cuprinsa intre doi si patru ani, cu ajutorul altor coach-i recunoscuti de International Coach Federation sau de Societatea Franceza de Coaching.

Din 1980, Alain Cardon activeaza ca formator de formatori si, ulterior, ca formator de consultanti si formator de coach-i, mai intai la Transformation Consultants, in cadrul Transformation Ecole (devenita azi Mozaik International) si, in prezent, in cadrul programului METACOACH initiat de Métasystème.

Pentru inscrieri, rugam contactati :
Gabriela Mazilu, e-mail: gabi.mazilu@gmail.com; telefon: 0733 988 678