Calatoria de self-coaching

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare, Internet, HR

Vrei sa te cunosti mai bine si sa te dezvolti? Fa primii pasi cu Calatoria de Self-Coaching initiata de Alain Cardon, Master Certified Coach

Calatoria de self-coaching

Orice am face, cel mai important este modul in care o facem.  Atitudinea si modul in care abordam o activitate rezoneaza cu ambientul nostru si determina daca vom avea succes sau daca nu vom fi satisfacuti de rezultate.  Iar aceste concluzii sunt valabile pentru manageri, angajati, entreprenori, coachi, parinti si oricine altcineva.  

Suntem initiatori excelenti care nu stiu insa sa termine o activitate, si astfel nu ne bucuram de roadele creatiilor noastre?

Sau suntem finalisti de exceptie care stiu cum sa preia comanda de la initiatorii creativi?  

Suntem orientati spre actiune, dar atat de nerabdatori incat subestimam timpul necesar pentru pregatire si ne avantam in aventuri fara directie si strategie? 

Stim oare cand sa ne investim talentele sociale pentru a dezvolta prietenii si parteneriate pe termen lung, sa ne ajutam si sustinem colaboratorii si partenerii sa se dezvolte pentru ca si noi sa ne dezvoltam impreuna cu ei?

Stim oare cand si cum sa beneficiem de initiativele noastre, cum sa dezvoltam strategii colaborative si parteneriate de succes care sa conduca la realizari colective importante? 

Calatoria de Self-Coaching initiata de Metasysteme nu este nicidecum inca un test de evaluare a personalitatii!  Calatoria de self-coaching este un instrument online detaliat care se concentreaza pe dezvaluirea tiparele noastre comportamentale colaborative active.  Desigur ca tiparele active in aceste domenii, sunt active si in orice alte activitati.  Printr-o serie de intrebari legate de coaching si management,  aceasta calatorie de self-coaching ne dezvaluie o:

- intelegere clara a tiparelor de parteneriat personal si profesional de succes;

- indicarea precisa a tiparelor personale de ineficienta si de amanare care saboteaza tiparele de succes;

- indicii precise despre modul in care comportamentul de management si coaching poate fi adaptatpentru a deveni mai eficient in relatiile cu cei cu care interactionam zi de zi. 

Dezvoltat de dl Alain Cardon, MCC (Master Certified Coach), bine-cunoscut specialist in coachingul de echipa si in indrumarea organizatiilor multinationale si multiculturale aflate in tranzitie, precum si formator de coachi de exceptie,  acest program este primul instrument sistemic online de auto-evaluare care prezinta rezultate clare.  

Profitati de introducerea gratuita care va dezvaluie profilul general.  Apoi, investind o suma minima, puteti opta pentru raportul complet in format PDF.  Detalii aici

 

Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si Etnologie obtinut la Macalester College, Minnesota, SUA. A studiat psihologia educatiei la Universitatea Minnesota, SUA. Fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T.), Alain Cardon este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM). Este consultant si coach din 1976. Alain este specialist in coachingul sistemic de top management si de echipa, si are o bogata activitate de formare de coachi atat in Europa cat si in America de Nord si America Latina.